PAPA FRANJO ŠOKIRAO KATOLIKE ŠIROM SVIJETA: Evo što je uradio usred Vatikana..!

Papa Franjo je ove nedjelje ponovno izrazio svoje uvjerenje da predsjednik Trump “nije kršćanin” – a zatim šokirao katolike diljem svijeta tako što je dopustio islamsku molitvu, gdje se čitao Kuran u Vatikanu.

Učenja i molitva su uslijedili nakon što se papa Franjo sastao s predsjednikom Izraela Shimonom Peresom i predsjednikom Palestine Mahmudom Abasom u Vatikanu, okupljanje koje osmišljeno kako bi se promovirao mir na Bliskom istoku.

Glasnogovornik Svete stolice je rekao da su molitve trebale biti “pauza u politici”. Papa je rekao da se nada da će međuvjerske molitve potaknuti mir posebice između Izraelaca i Palestinaca.

Vatikan je također emitirao izravan prijenos ovog događaja za gledatelje diljem svijeta.

Kršćani su istaknuli da je ‘papina odluka da proglasi Bibliju i Kuran istim’, i dozvoli islamsku molitvu u Vatikanu u izravnoj suprotnosti sa biblijskim učenjem.

“Isus mu reče, Ja sam put, istina i život. Nitko ne dolazi Ocu osim preko mene. Ako me znaš, onda ćeš također znati i mog Oca. “Ivan 14: 6-7

Katolička crkva, pod liberalnim papom Franjom, izvodi još jedan veliki zaokret?

Omogućavajući obožavanje drugog boga pod maskom “liberalne tolerancije” izravno je u suprotnosti s Božjom riječju.

Pokušaj uspostavljanja poganske religije – najveće religije protiv Krista na kugli zemaljskoj – direktan je šamar Bogu, njegovom Sinu, i vjernim kršćanima diljem svijeta.

374120cookie-checkPAPA FRANJO ŠOKIRAO KATOLIKE ŠIROM SVIJETA: Evo što je uradio usred Vatikana..!

Komentari

comments