Pernar: Moramo Zakopati Ratne Sekire, Samo Zajedno Možemo Se Suprotstaviti Totalnoj Kolonizaciji I Porobljavanju Naših Naroda

Jedan od rjetkih hrvatskih i balkanskih političara koji misle svojom glavom, Ivan Pernar, prokomentarisao je na društvenim mrežama reakciju SAD-a na izbore u BiH.

Pernar je u svom postu izneo konstataciju koja je tako očigledna i jednostavna, a koja teško dolazi do mozgova hipnotisanih i zombiranih naroda koji žive na ovim prostorima:

„Drago mi je da je američko veleposlanstvo reklo da ne vide ništa sporno u izboru Komšića, ne zato jer mu to daje ikakav legitimitet, nego zato jer to otvara oči HDZ-ovcima da se Amerikancima živo fućka za nas.

Moramo zakopat ratnu sjekiru s Bošnjacima, nemamo drugih saveznika, sa Srbima isto. Albanci su također naša braća, samo zajedno možemo se suprotstaviti totalnoj kolonizaciji i porobljavanju naših naroda.

Međusobni sukobi im samo daju alibi za nastavak okupacije ovog prostora, BiH i Kosovo su već potpuno okupirani i pretvoreni u američki protektorat.

Naše oči moramo uprijeti jedni prema drugima, a ne prema Angeli Merkel, Trumpu, Kurzu, Erdoganu, Putinu ili nekom šestom.

Mi smo za njih samo pijuni na šahovskoj ploči, kao što smo bili i za one koji su nas gurnuli u rat 90’ih.“62680cookie-checkPernar: Moramo Zakopati Ratne Sekire, Samo Zajedno Možemo Se Suprotstaviti Totalnoj Kolonizaciji I Porobljavanju Naših Naroda

Komentari

comments

Vidi još:  PERNAR JE KONAČNO PRELOMIO: ‘U 11 sati objavljujem da izlazim iz Živog zida. Sinčić je donio konačnu odluku, dijaloga nema godinama’