Policija satima blokirala autocestu kod Karlovca, u kamionu našli migrante

POLICIJA je blokirala autocestu kod Karlovca u smjeru mora. 

Promet je blokiran kod benzinske postaje Draganić. Sva vozila moraju proći kroz sporednu cestu kod benzinske postaje gdje ih pregledava policija. 

Kako javlja reporter RTL-a Boris Mišević, u jednom je kamionu policija pronašla migrante. Javlja i da je uhićen muškarac koji je pokušao izbjeći policijsku kontrolu.

Na terenu je bilo više desetaka policajaca, ali i pripadnici carine.

Nešto prije 15 sati ponovno uspostavljen normalan promet autocestom

Kako javlja naš reporter s mjesta događaja, nešto prije 15 sati uspostavljen je normalan promet autocestom. Na odmorištu uz benzinsku postaju kod koje je policija kontrolirala sva vozila koja su se kretala autocestom u smjeru mora, i dalje je više policijaca i policijskih vozila.

Policija: Ovo nije izvanredna situacija

Karlovačka policija nam je potvrdila da je u tijeku policijska akcija, no tvrde da nije riječ ni o čemu neuobičajenom.

“U tijeku je preventivno-represivna akcija policije. Promet nije prekinut, nego sva vozila moraju sporednom cestom proći kroz lijevak gdje policija i druge službe vrše kontrolu. Nije riječ o izvanrednoj situaciji, a cilj akcije je sprječavanje svih prekršaja i kaznenih djela”, rekla je za Index glasnogovornica karlovačke policije.

Iako iz policije tvrde da nije riječ o neuobičajenoj situaciji, prema nekim informacijama na terenu su bili i policijski psi, a autocesta je na dijelu kod benzinske postaje Draganić bila zatvorena. Promet se nekoliko sati vrlo usporeno odvijao kroz policijsku kontrolnu točku na odmorištu Draganić.

Zasad nema dodatnih informacija o uhićenim migrantima, kao ni o muškarcu koji je uhićen.

Izvor :

index

Komentari

comments

Vidi još:  Požeška policija se baš ruga građanima. HDZ-ovac kojeg su, kao, tražili, dijelio je maslinove grančice u centru grada