POLITIČKI TAJNIK SDP-a POSUO SE PEPELOM ‘I starom vuku s medijskim iskustvom može se omaknuti. Trebao sam prešutjeti tu izjavu…’

Politički tajnik SDP-a Davorko Vidović u srijedu se na Facebooku “posuo pepelom” zbog jučerašnje izjave da “postoji teza s kojom smo se prilično složili da je dio naših glasača, koji nisu željeli da HDZ pobijedi u Ličko-senjskoj županiji, računao da SDP nema ozbiljne izglede i da su u jednom dijelu možda dali podršku Milinoviću i na taj način zapravo htjeli poslati poruku HDZ-u i na nacionalnoj razini, ali i za sve ono što se 29 godina događa u Lici“.
“Trebao sam prešutjeti izjave nekih naših bivših glasača da će radije dati glas Milinoviću, samo da spriječe pobjedu HDZ-a, nego strankama za koje vjeruju da nemaju ozbiljne šanse za uspjeh”, navodi Vidović.

“Da se i starom vuku s medijskim iskustvom može omaknuti, kod davanja izjava, potvrdio sam i sam, spominjući usput, u obraćanju medijima nakon Predsjedništva SDP, nešto što je spomenuto na sjednici, ali što nije trebalo i javno komunicirati i što sam morao pretpostaviti da će se izvući iz konteksta i što će biti dominantno u izjavi“, napisao je Vidović, neizravno pripisujući odgovornost novinarima za nesmotrenu izjavu.

“Izvješćujući o tijeku sjednice Predsjedništva spomenuo sam da smo analizirali i rezultate prijevremenih izbora u Lici, Ogulinu, Davoru i pri čemu smo uz zadovoljstvo izvrsnim rezultatom u Ogulinu, na stol stavili i sve moguće razloge izbornog poraza u Lici”, napisao je Vidović.

Izvor :

jutarnji

Komentari

comments