POŠTENJAČINA MARIĆ O BROJNIM NEKRETNINAMA “Naradio sam se u 40 godina, sve sam stekao prije politike”

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa istražuje zašto je kuća od 67 četvornih metara u zagrebačkim Remetama izostavljena iz svih imovinskih kartica ministra državne imovine Gorana Marića. On se i dalje drži obećanja da će doći vrijeme kada će on govoriti, ali se danas ipak kratko osvrnuo na tu temu.

Na pitanje  reporterke N1 televizije je li došlo vrijeme da progovori o svojoj imovini ministar je odgovorio:

“Sve što bih rekao moglo bi biti protumačeno kao pritisak na Povjerenstvo, a ja cijenim, poštujem i volim institucionalnu Hrvatsku tako da Povjernstvo može u miru raditi svoj posao.

Kada oni završe onda ću se očitovati, ja sam svu svoju imovinu stekao prije nego sam ušao u politiku i naradio se u 40 godina.”, rekao je Goran Marić.

Podsjećamo, Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa proučava okolnosti oko imovine ministra Marića nakon otkrića Jutarnjeg lista da je kuća od 67 četvornih metara u zagrebačkim Remetama izostavljena iz svih imovinskih kartica ministra državne imovine, iako je bila u vlasništvu njegove supruge.

U ministrovoj kartici iz 2008. godine spominje se samo zemljište na kojem se nalazi sporna kuća. No, u kasnijim karticama više se ne spominje ni zemljište. Darovnim ugovorom nekretnina je 2013. godine prebačena na njihova sina pa je u imovinskoj kartici više nije ni dužan prijavljivati.

Ministar ima i vilu na moru, stanove u Zagrebu…

86854cookie-checkPOŠTENJAČINA MARIĆ O BROJNIM NEKRETNINAMA “Naradio sam se u 40 godina, sve sam stekao prije politike”
Izvor :

paraf

Komentari

comments

Vidi još:  NOVA OTKRIĆA O IMOVINI MINISTRA Marićeva žena prodajom imovine i plaćom od 4000 kn kupila teren od 1,45 milijuna kuna