Povratak u prošlost: pogledajte prastare fotke iz kultnog Saloona u kojem su partijali Šeks, Severina, Nives, Maja Šuput…

Da je u Saloonu ispisana povijest, svjedoče tisuće fotografija sportaša, glumaca, političara koje su posljednjih dana osvanule na Facebooku

Na službenom Facebooku kultnog zagrebačkog kluba Saloonveć danima izranjaju prastare fotografije koje su izazvale veliko zanimanje javnosti.

VEZANA VIJEST

SaloonSREZOVIĆ OBEĆAO VELIKI TULUMKultni zagrebački klub Saloon vraćen vlasnicima: evo kako je izgledao prvi ulazak nakon skoro tri godine

Upravo te fotografija sportaša, glumaca, političara svjedoče da je u Saloonu ispisana povijest. A sve one se sad pomno pregledavaju i biraju one koje će se naći u monografij Damira Jiraseka koja bi trebala izaći na jesen.

U Saloonu su se 80-ih i 90-ih zabavljale brojne hrvatske poznate osobe, pa se među slučajnim posjetiteljima na fotografijama može vidjeti i Severinu, Nives Celzijus, Maju Šuput, Ninu Badrić,Borisa Novkovića, Sandija Cenova, Miu BegovićVladimira Šeksa i mnoge druge.

Podsjetimo, u travnju ove godine Saloon je na kon 950 dana pravomoćnom sudskom odlukom vraćen vlasnicima – obitelji Srezović.

U listopadu 2013. u klub je nasilno ušla tvrtka Klokan iz koje su tvrdili da imaju ugovor za najam prostora potpisan s Cibonom. Ugovor se kasnije pokazao nevažećim, a od tada traje sudski spor.

Vlasnik Saloona Maro Srezović je u travnju za RTL rekao da će Saloon kad tad opet otvoriti vrata svojim posjetiteljima, a za taj dan je obećao veliki tulum.

Komentari

comments

Vidi još:  POSLJEDNJA FOTOGRAFIJA IVE GREGUREVIĆA 'Više puta nam je rekao da ne idemo. A mi smo ipak otišle. Nikad ne znaš kad je zadnji put...'