PRAVO ‘U SRIDU’! GLEDATELJ POSLAO UPIT NOVOJ TV; ovo vjerojatno i mnoge od vas muči! Sexualne aktivnosti su nam u padu :-)

Muke po programu.

Na Facebook stranicu Nove Tv, gledatelj, sit turskih sapunica poslao je iskren upit, onako, na granici živčanog sloma, ali još uvijek pristojan.

“Poštovani,
Da li se kojim slučajem nazire kraj emitiranju turskih sapunica na vašem programu?
Uz dužno poštovanje prema ljubiteljima tih bedastoća i maloumnih serija, ali stvarno je sada vrijeme da započnete sa emitiranjem nečega malo inteligentnijeg…drago mi je što je uz sve te sapunice moja supruga naučila španjolski, turski itd. No, ako već mora biti sapunica u udarnom terminu, molim vas da to onda bude serija na engleskom ili njemačkom, pa da barem bude neke koristi od toga. Od turskih svađa, suza, rasprava od 20.30 – 23.00 nemam apsolutno nikakve koristi…samo škodi mojim živcima…
A za dočekati film na vašem programu su mi potrebna 2-3 Red Bulla i 2 tjedna dobrih tjelesnih priprema, kako bi ostao budan do ponoći i uspio pogledati film do prve reklame…”, stoji u upitu čovjeka kojeg nećemo imenovati da ne bi imao problema sa suprigom.

Izvor :

Dnevno.hr

Komentari

comments

Vidi još:  (VIDEO) SVI PLAČU OD SMIJEHA! NAKON PUPOVCA, ISMIJALI ISTANBULSKU: ‘Što radite u ženskom wc-u?!