Prijavljena otmica djevojčica ispred osnovne škole u Zenici, jedna uspjela pobjeći neidentificiranim otmičarima

Jedna djevojčica oteta je u petak ujutro u Zenici ispred osnovne škole koju pohađa dok je druga čija je otmica također pokušana uspjela pobjeći za sada neidentificiranim otmičarima, prenijeli su mediji u Bosni i Hercegovini.

“Naše su ekipe na terenu. Provjeravamo što se točno dogodilo”, izjavila je glasnogovornica MUP-a Zeničko-dobojske županijeAldina Ahmić.

Otmica se dogodila pred osnovnom školom “Hasana Kikića” u zeničkom naselju Tetovo uoči početka nastave u jutarnjoj smjeni.

Zamjenik ravnatelja te škole Mustafa Krgo potvrdio je cijeli slučaj pojašnjavajući kako je djevojčica koja se uspjela spasiti učenica šestog razreda.

“Riječ je o 11-godišnjoj djevojčici koja je uspjela pobjeći, a za drugom se još uvijek traga. Ne znamo njen identitet niti uzrast te se zbog toga u školi vrši provjera i brojno stanje djece. Stanje je zabrinjavajuće a mi već odavno apeliramo da se u blizini škole formira policijska postaja, ne samo zbog ovog slučaja, već i zbog prodaje alkohola u blizini ustanove”, izjavio je Krgo kako ga citira portak Klix.

Isti portal javlja i kako je prije samo 2 dana u Sarajevu također zabilježen pokušaj otmice djeteta.

Policija navodno traga za crnim kombijem opaženim ispred škole u vrijeme otmice.

Izvor :

Jutarnji

Komentari

comments

Vidi još:  SKANDAL TRESE SUSJEDNU BiH: U 17 dana i za 10.000 kuna došla do diplome srednje medicinske koja vrijedi u cijeloj Europskoj uniji