PROCURILA ISTINA O PUTINOVIM KĆERIMA, JAVNOST NE MOŽE VJEROVATI: Ovo je pravi razlog zašto ih toliko krije

Od svog prvog braka koji je trajao 30 godina, pa do navodne djevojke i drugog braka, Putin i njegova administracija učinili su sve da spriječe medije sa saznaju detalje o njemu

Posebno se trudio da što dalje od oka javnosti drži svoju djecu, dvije kćerke koje ima sa bivšom suprugom Ljudimilom i navodno 3- godišnju djevojčicu koju je dobio sa gimnastičarkom Alinom Kabaevom, a koju nikada, naravno, nije javno priznao.

putin

No, ponešto o njihovom životu se ipak saznalo.

Sa bivšom stjuardesom Ljudmilom Škrebnevom dobio je dvije kćerke, a njihov brak raspao se 2013. godine.

Kćerke se zovu Marija i Katerina, prva je rođena 1985. godine u Lenjingradu, dok je druga na svijet došla godinu dana kasnije u Njemačkoj, gdje je obitelj živjela tijekom Putinove službe u KGB.

putin
Obje su dobile imena po bakama, a nadimci su im Maša i Katja.

Kada se obitelj preselila u Moskvu 1996. djevojke su išle u školu na njemačkom jeziku, ali su je napustile kada je njihov otac postao predsjednik i obrazovanje su nastavile kod kuće.

– Malo očeva voli svoju djecu kao što on to radi – ovo je izjava koju je navodno Ljudmila dala, a koja stoji na sajtu Putinove vlade, te u nastavku stoji:

– On ih je razmazio, dok sam ja bila ona koja je morala uvesti disciplinu.

Marija je završila medicinsku školu u Moskvi, a potom je studirala biologiju, dok je Katerina specijalizirala azijske studije. Obje djevojke su sveučilišta pohađale pod lažnim identitetom.

putin1

Marija sada ima 33 godine, radi medicinska istraživanja i živi u Moskvi sa svojim suprugom, nizozemcem Joritom Fasenom. Pretpostavlja se da njih dvoje imaju dijete, budući da je Putin rekao Oliveru Stoneu 2017. godine da je djed, te na pitanje igra li sa unukom, odgovorio:

Vidi još:  PUTIN SPREMAN ZA TREĆI SVJETSKI RAT: Ovim oružjem može dići tsunami od 100 metara i sravniti američke gradove!

– Nažalost, veoma rijetko.

putin3

Katerina je, ipak, čista suprotnost svojoj sestri. Ona uživa u životu na visokoj nozi i zarađuje bogatstvo.

Ova 31-godišnjakinja je bila akrobatkinja, a sada vodi startup inkubator vrijedan 1.7 milijardi dolara. Udala se za ruskog milijardera Kirila Šamalova 2013. godine, ali su se razveli prije nekoliko mjeseci, kada je otkriveno da njihova imovina vrijedi 2 milijarde dolara.

putin2

Ne postoje nikakve službene fotografije Putinovih kćeri, a čak se šuška i koja su im prava imena. Tako, Katerina bi mogla biti i Katja i Jekaterina, a kao prezimena joj se navode Putina, Tihonova i Šamalov.

I konačno, prema glasinama koje se šire već godinama, Vladimir Putin ima i treću kćer sa svojom djevojkom (možda sada i službenom ženom), bivšom olimpijskom prvakinjom u gimnastici, Alinom Kabaevom. Čak su britanski tabloidi nagađali da imaju i dva sina, kada se Alina pojavila u javnosti sjedeći pored dva dječaka.

Međutim, ni jedno od te djece, kao ni sama veza sa Kabaevom nisu potvrđeni.

A razlog zašto Putin ovoliko krije svoju djecu? Iako je očekivano da to radi zbog njihove sigurnosti, upućeni tvrde da on ima još jedan veoma jak razlog za to – nije želio da njegovo ime bude njihov teret kroz život, već da im osigura što lakši i normalniji život.

Izvor: novi.ba

Komentari

comments