Procurila velika McDonaldsova tajna: Nikad ne naručujte ova jela

Riječ je o jelima kojima rijetki mogu odoljeti.

Rijetki su oni koji barem povremeno ne navrate po obrok u popularni Mc Donald’s, ne znajući na koji se način u ovome lancu brze hrane spravljaju mnogima omiljena jela. Neki zaposlenici McDonalds’a na Redditu su otkrili što oni osobno nikada ondje ne bi pojeli.

Prvi na listi pileći su medaljoni, poznati i kao nuggetsi, a oni se pak prije serviranje prema tvrdnjama zaposlenika neko vrijeme drže namješteno tajnerom, koji istodobno pokreće grijač pa ih zaposlenici rijetko bacaju nakon istega određenog vremena. Umjesto spravljanja novih damo još koji put pokrenu tajmer.

Jedan je zaposlenik otkrio kako je jako teško očistiti aparat za kavu, i slične aparate koje rabe te je za svaki potrebno 40 minuta, što je vrijeme koje rijetki ulože u čišćenje aparata pa se pića iz istoga ne preporučaju za konzumaciju,

Filet – O- Fish Sendvič s oslićem je jedno od jela koje se također podgrijava, pa stoga spada u skupinu jela koja bi valjalo izbjegavati, a ukoliko ste baš naumili pojesti ga pitajte prodavače da vam sprave svježi sendvič.

Izvor :

dnevno

Komentari

comments