Proglasili ga državnim neprijateljem a narod će svejedno glasati za njega?

Istoga dana kad je RTL objavio novo istraživanje javnog mijenja koje pokazuje da je građani vide Mislava Kolakušića u najužem krugu kandidata za Pantovčak, Jutarnji list je objavio već tko zna koji po redu tekst u kojem ga nastoji diskreditirati. Po tome ispada da mu Jutarnji zapravo pomaže u postizanju popularnosti.


Vlasnici Jutarneg, obitelj Hanžeković, očiti su ozbiljno shvatili Kolakušićevu najavu da će nakon pobjede na parlamentarnim izborima osnovati Antikorupcijsku agenciju koja će preispitati predstečajnu nagodbu Jutarnjeg lista.

Zbog toga čine sve kako Kolakušić ne bi došao na vlast. Pritom koriste sve one koje je u sklopu korupcijskih aktivnist Kolakušić prozvao. Jedan od njih je i Nino Radić, predsjednik Trgovačkog suda u Zagrebu koji navodno dodjelom predmeta podobnim sucima utječe na rezultat presude.

Što više ‘tuku’ po njemu, građani mu više vjeruju

Upravo Radić sada najžešće optužuje Kolakušića ni manje ni više nego u Jutarnjem listu.

Kao razlog za optužbu ovoga puta im je poslužio banalan slučaj u kojem Kolakušić navodno čak 16 mjeseci nije sazvao ročište. Tekst možete pročitati OVDJE.

Zanimljivo je da je tekst uklonjen s naslovnice web portala Jutarnjeg lista a njegovo je mjesto zauzeo onaj u kojem istraživanje govore da mu potpora u utrci za Pantovčak nezadrživo raste.


Čak je i za Jutarnji list još jedan šuplji tekst protiv Kolakušića bio previše. Ili su možda shvatili da svaka kritika koja dolazi od medija iza kojeg stoji obitelj čovjeka koji je lihvarskim troškovima ovrha unesrećio desetke tisuća ljudi, zapravo utiće na građane da svoj glas daju upravo Kolakušiću.

86907cookie-checkProglasili ga državnim neprijateljem a narod će svejedno glasati za njega?
Izvor :

paraf

Komentari

comments

Vidi još:  Anketa: Podržavate li kandidaturu Mislava Kolakušića za predsjednika RH?