PUTUJETE U SMJERU MORA? Pripremite se na gužve, promet je pojačan na svim važnijim cestama!

Pojačan je promet i na Istarskom ipsilonu te duž Jadranske (DC8) i Ličke magistrale DC1.

Promet je pojačan na važnijim cestama u smjeru mora, posebice na autocestama A1 Zagreb-Split-Dubrovnik, A6 Rijeka Zagreb te na graničnim prijelazima, izvijestio je u četvrtak Hrvatski autoklub (HAK).

Promet je vrlo gust na dionici autoceste A1 između Zagreba i Bosiljeva u smjeru mora, a prema naplati Lučko iz smjera Jankomira (A3) kolona vozila duga je oko 3 km.

Zbog izvanrednih radova na autocesti A1 Zagreb-Split-Dubrovnik nakon čvora Pirovac u smjeru Zagreba vozi se preticajnim trakom,


Pojačan je promet i na Istarskom ipsilonu te duž Jadranske (DC8) i Ličke magistrale DC1.

Na cestama u Dalmaciji mjestimice ima mokrih i skliskih kolnika.

Na graničnim prijelazima Karasovići i Stara Gradiška pojačan je promet osobnih vozila na izlasku, a na prijelazu Cvetlin na ulasku. Promet je u oba smjera pojačan na graničnim prijelazima Macelj, Kaštel, Plovanija, Rupa, Slavonski Brod, Gornji Brgat.

Na graničnom Bajakovo pojačan je promet teretnih vozila, a kolona je duga oko 2,5 km.

Prema dojavi MUP-a GP Vitaljina na ulazak u zemlju čeka se oko 20 minuta. Oko 10 minuta čeka se na ulazu na graničnim prijelazima Kaštel i Županja, a na GP Duboševica na ulazu se čeka oko 25 minuta.

Oko dvadeset minuta čeka se na izlazu na graničnim prijelazima Stara Gradiška i Tovarnik.

Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Povodom blagdana Tijelova na pojedinim cestama u Istri i priobalju danas je od 14 do 23 sata zabranjen promet za teretna motorna iznad 7,5 tona.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Izvor :

dnevno

Komentari

comments