Radno vrijeme na Tijelovo: Evo do kad će trgovine imati otvorena vrata

Pogledajte kako rade trgovine na Tijelovo.

Iako će Tijelovo za većinu Hrvata biti neradni dan, ova praksa ne vrijedi za zaposlene u uslužnim djelatnostima. Tako će većina trgovina 15. lipnja imati otvorena vrata cijeli dan. Detaljno radno vrijeme pogledajte u nastavku.

KAUFLAND

Na Tijelovo će većina Kauflandovih poslovnica raditi kao i nedjeljom – do 20 ili 21 sat. Radno vrijeme vama najbliže poslovnice možete provjeriti na ovom linku.

LIDL

Lidlove poslovnice na Tijelovo, 15. lipnja, radit će po nedjeljnom radnom vremenu., odnosno od 8 do 21 sat. Izuzetak su poslovnice u Oreškovićevoj i Slavenskog koje nedjeljom rade do 18 sati, poslovnica u Risnjačkoj s nedjeljnim radnim vremenom do 14 sati te u Škorpikovoj do 16 sati. Isto radno vrijeme će i ove poslovnice prakticirati na Tijelovo. Detaljnije pogledajte ovdje.


KONZUM

Konzumove poslovnice u Sarajevskoj, na Trešnjevačkom trgu, na Preradovićevom, na Radničkoj, Selskoj te u Dubravi radit će od 8 do 15 sati. Poslovnica na aveniji Dubrovnik radit će od 9 do 21,  dok će one na Zagrebačkoj, Samoborskojh, u Huzijanovoj, Gračanskoj, Dankovečkoj te Sisačkoj raditi od 7 do 15 sati. Poslovnice u Turininoj, Kišpatićevoj, Ljudevita Posavskog i na Kaptolu raditi će od 8 do 14 sati. Konzum na Črnomercu (Ilica) radit će od ponoći do 15 sati, dok će poslovnica na Starčevićevom trgu za kupce biti otvorena od ponoći do 21 sat. Sve ostale poslovnice svoj vrata će imati otvorena od 8 do 13, a detaljan popis pogledajte ovdje.

BILLA

Poslovnice trgovačkog lanca Billa na Tijelovo će raditi od 7 do 20 sati. Billa u Dugom Selu svoja vrata će zatvoriti u 14 sati.

Izvor :

zagrebinfo

Komentari

comments