RIJEŠENA NAJVEĆA TAJNA UTAKMICE: Subašić otkrio što mu je Srna šapnuo prije penala

Srna je otrčao do Subašića i krenuo mu nešto šaptati, Suba se potom samo “kulerski” nasmijao i stao na crtu…

Vratar hrvatske nogometne vrste iznenadio je sve fantastičnom obranom jedanaesterca Španjolcima. Bila je to obrana koja je Hrvatsku vratila u utakmicu i svakako podigla moral cijeloj momčadi. No, bio je to najneobičniji jedanaesterac na ovome prvenstvu. Prvo diskutabilno je je li uopće bio jedanaesterac jer bi i vjetar jače pogurnuo Davida Silvu nego što ga je gurnuo Šime Vrsaljko, no, Kuijpers je ipak pokazao na bijelu točku.

Potom je uslijedilo nešto interesantno. Srna je otrčao do Subašića i krenuo mu nešto šaptati. Suba se potom samo “kulerski” nasmijao i stao na crtu. Ramos šutira, a Subašić je točno na putanji lopte. Nakon što se euforija stišala svi su se vjerojatno upitali, što mu je to rekao Darijo da je ovaj tako lako obranio penal?

https://www.facebook.com/TheBestFootballVideos/videos/1080475312027603/

Odgovor je uslijedio tek nakon utakmice, a Subašić je prenio kapetanove riječi, “Rekao mi je kapetan da je Modrić poručio da ga pričekam i idem u moje desno”, kazao je Subašić. Sada su stvari zapravo puno jasnije jer je Modrić suigrač Sergia Ramosa i vjerojatno se nagledao njegovih penala više nego pola Španjolaca koji su bili tada na terenu. Bilo kako bilo, hvala Del Bosqueu što nije poslao nekog drugog na penal i hvala Luki što zorno prati sve što mu suigrači rade na treningu.

Izvor :

Zagrebinfo

Komentari

comments

Vidi još:  BALKANSKI KRALJ SPORTSKIH NAMJEŠTANJA: ‘Gdje su Hrvati i Srbi tu ima namještanja. S Hrvatima sam radio i opet ću’!