RODITELJI DILJEM SVIJETA NAJAVLJUJU BOJKOT: Disney u najnoviji crtani film ubacio lezbijski par!

OPREZ! Zbunjena djeca su najlakše žrtve manipulatora za budućnost!

Roditelji, budite oprezni s onim što vam djeca gledaju i upijaju. Vrlo je poznata činjenica da djeca u prvih nekoliko godina svijet upijaju kao spužve. Dakle, ono što se u djecu ugradi u prvih nekoliko godina, ostaje zauvijek. Bilo bi super kada bi u djecu, svijet ugrađivali roditelji (obitelj) sami a ne korporacije i kapitalisti kojima je cilj izopačiti dijete do krajnjih granica. Upravo zbog toga dijabolična korporacija Disney otkad postoji, u popularne crtane filmove ubacuje subliminalne poruke s asocijacijom na sex  čime se vrši svojevrsna seksualizacija djetinjstva, a posljedično i čovječanstva koje s takvim vrijednostima gubi tlo pod nogama, a djeca svijeta postaju žrtve ogavne propagande uništenja čovjeka.

Iako je, što se tiče Disneyja, njegovo subliminalno manipuliranje djece dosta javna činjenica, roditelji svijeta ostali su šokirani njihovim najnovijim postupkom. Naime, u najnovijem crtanom filmu ove izopačene korporacije pod nazivom –Potraga za Dory, ubaćen je lezbijski par.  Cilj je naravno malenoj dječici od najmanjih nogu usaditi nešto nenormalno kao potpuno normalno i to preko crtanog filma. Naravno jedna djevojčica izgleda kao dečkić pa je time zbunjenost još veća.  Da je takvo nametljivo ponašanje uvrnutih vrijednosti zaista odvratno poručili su roditelji svijeta koji najavljuju bojkot njihovih filmova, prevenstveno zbog činjenice da se ovdje radi o agresivnom nametanju vrijednosti sotonske politike Novog svjetskog poretka, koju Bogu hvala i sami roditelji počinju uočavati!

Naravno, s obzirom da živimo u dobu Antikrista, pobornika Disneyjeve lezbo propagande ima jako puno, i vrlo su logistički i institucionalno potpomognuti,  a vjerujemo i da će bez obzira na bojkot ‘budnih’, crtić osvojiti svijet, a time i zarobiti djecu u duhovnom i svjetovnom kaosu. Jer zbunjena djeca su najlakše žrtve manipulatora za budućnost! Zbog toga, proširite ove informacije!

Vidi još:  (FOTO/VIDEO) LETEĆE NEMANI: Pojavili se komarci tri puta veći od normalnog!

Izvor :

Dnevno.hr

Komentari

comments