RUSI PODIVLJALI ZBOG SP-a: ‘Odgojili smo generaciju kurvi! Šire noge čim čuju strani jezik’

Platon Besedin 32-godišnji je psiholog i kolumnist, koji je u jednim moskovskim novinama objavio tekst u kojemu je izvrijeđao Ruskinje zbog razvrata i nemorala tijekom održavanja Svjetskog prvenstva. Točnije, optužio ih je da sramote kompletnu državu.

“Ponašaju se kao prostitutke, očajnički traže seks sa strancima. Čini mi se da smo odgojili generaciju kurvi koje su spremne raširiti noge čim čuju strani jezik.

One ‘pametne’ barem su otvorile profile na stranicama za upoznavanje, a ostale se nude na ulici! Neke traže seks zbog novca, a neke se nadaju i braku. Escort agencije drastično su dignule svoje cijene. Moramo odmah djelovati kako bismo zaustavili ovu sramotu, iako se bojim da je već prekasno”, napisao je Besedin.

Na kraju je ipak dodao kako nisu sve Ruskinje loše, odnosno “crne ovce koje sramote cijelo stado”.

Ruska javnost bijesna je zbog njegovog teksta, pogotovo žene, koje su pokrenule i peticiju u kojoj traže javnu ispriku moskovskih novina, u kojima je sporni članak objavljen.

“Svaka žena ima pravo odlučiti s kim će spavati! Da muškarci u Rusiji nisu toliko primitivni i da se malo bolje ponašaju prema svojim ženama, možda bi izabrale njih”, komentiraju Ruskinje.

540550cookie-checkRUSI PODIVLJALI ZBOG SP-a: ‘Odgojili smo generaciju kurvi! Šire noge čim čuju strani jezik’
Izvor :

dnevno

Komentari

comments