Ruska vojska oslobađa Kosovo? Putin odobrio ‘akciju oslobađanja’?

“Uskoro počinje oslobađanje Kosova i nova preraspodjela Balkana. Privatna ruska vojska Wagner, pojačana specijalcima iz ruske vojske dolazi na Kosovo i tako počinje oslobađanje Kosova”, objavio je kontroverzni srpski nakladnik i geopolitičar Dejan Lučić.

“Uskoro počinje oslobađanje Kosova i nova preraspodjela Balkana. Privatna ruska vojska Wagner, pojačana specijalcima iz ruske vojske dolazi na Kosovo i tako počinje oslobađanje Kosova”, objavio je kontroverzni srpski nakladnik i geopolitičar Dejan Lučić.

“Italija traži da joj se vrate Istra i Dalmacija, Srbija će u tom prepakiranju dobiti područje od Dubrovnika do Elbasana u Albaniji. Ostatak tog teritorija dobit će Grci. Rusi tretiraju Albance kao remetilački faktor i to će zaustaviti, bez obzira na to što Amerika ima neke interese”, nastavlja Lučić i navodi:

“Svojevremeno su Englezi Kurdima i Turcima u isto vrijeme obećavali podršku, a doveli su tajno društvo koje je upravljalo Turskom. Rezultat toga bio je milijun ubijenih Armenaca koji su pravoslavci. Ta metoda ponovila se s Albancima koji su krenuli u ostvarivanje Velike Albanije. Na to su ih poticali Englezi i Amerikanci, a Albanci nisu shvatili da centar sile više nije u Washingtonu nego u Moskvi.

Osim što je najavio da će Amerikanci izgubiti rat s Iranom, Lučić je poručio svojim sunarodnjacima:

“Braćo Srbi, pripremite se za nešto što dolazi. Albanci su htjeli rat sa Srbima, neki su mislili da je ruska podrška samo politička, ali ruska vojska je spremna, čeka se samo povod za upad ruske vojske na Balkan i Kosovo… Kada počne rat na Kosovu Albanci će morati naučiti brzo plivati da bi se vratili na Siciliju odakle su došli u 11. stoljeću.

U nastavku šokantnog svjedočenja pogledajte koji će ministri “otići u zatvor zbog zločinačkog forsiranja obveznoga cijepljenja i uništavanja srpske djece”.


Inače, notorni Dejan Lučić u svojim knjigama bavi se tematikom teorija urote poput masonerije, tajnih društava, Rimokatoličke crkve i sl., koje predstavlja u svojim špijunsko-obavještajnim romanima. Poznat je kao kompilator koji se za svoja djela koristi literaturom u kojoj se stigmatiziraju: Vatikan, islam, Židovi, Hrvati, Albanci i ini.

868761cookie-checkRuska vojska oslobađa Kosovo? Putin odobrio ‘akciju oslobađanja’?
Izvor :

dnevno

Komentari

comments

Vidi još:  IZBIJA LI RAT? Vučić digao vojsku u stanje pripravnosti, ima ranjenih na Kosovu