SABLAZNILA JAVNOST! Kćer bivšeg člana Bijelog dugmeta otkrila dugo čuvanu tajnu

Kći bivšeg člana grupa Bijelo dugme i Indexi, Maja Avdibegović, javno je priznala da si je dva puta pokušala oduzeti život te da je njen otac kriv za većinu njenih problema.

“Prvi put sam se pokušala ubiti kada me otac ostavio zbog Planinke Rajković. To je bilo u godinama droge, kad sam bila dijete. Nikada nisam pokušala da izvršiti samoubojstvo zbog narkomanske krize, kako on tvrdi po medijima. Tako pere svoju savjest. Kao dijete sam ga iznosila iz kafića upišanog, a on me je tako pijan bacao na pod. Svašta sam preživjela s njim”, ispričala je u razgovoru za Kurir.Naime, sve je kulminiralo kada se početkom ovog mjeseca Maja pokušala ubiti te gotovo iskrvarila jer si je prerezala žile u stanu u kojem živi.

“Mama Vera i ja smo bile gladne danima. Dok sam se sama brinula o njoj nepokretnoj, nisam radila. Milić je stalno kukao kako nam ne može pomoći jer nema novca. Zato nije platio medicinsku sestru da mamu nosi na rukama na kupanje i pere je”, otkrila je Maja.

Izvor :

dnevno

Komentari

comments

Vidi još:  Bila je jedna od najtiražnijih jugoslavenskih izvođačica, a odrasla je u teškom siromaštvu: 'Ujutro smo se budili mokri, piškili bi i po nama'