Sandra Perković: Žao mi je što se Jugoslavija raspala, mislim da bismo bili najjača sila

Olimpijska pobjednica u bacanju diska iz Londona otprije četiri godine Sandra Perković u obranu naslova krenut će u utorak u 1.30 sati po hrvatskom vremenu odlučeno je na ždrijebu kvalifikacija diskašica.

Perković je na ždrijebu uvrštena u skupinu A koja će krenuti u ponedjeljak u 20.30 sati po lokalnom vremenu (utorak u 1.30 po hrvatskom), dok će natjecateljice u skupini B krenuti u 21.50 sati (utorak, 2.50 po hrvatskom).

Osim što se sprema zu lov na novu medalju, sandra Perković kazala je za Novosti kako će pružiti i podršku ostalim sportašima iz bivše Jugoslavije, a željela bi da tako učine i svi navijači bez obzira na to iz koje države dolaze.– Mi se tu svi držimo zajedno. Već smo ranije komentirali kako Bosanci dolaze kod nas na terapije, ja odem kod Slovenaca, a ti Slovenci kod Srba. Bitno je da se držimo zajedno, tako smo puno jači i sve ima jedan pozitivan duh. Puno je lijepše biti u društvu našeg čovjka nego u onom stranca. Žao mi je što smo se raspali jer mislim da bismo bili najjača sila, jači od Nijemaca, Rusa i Amerikanaca, prenose Sportske novosti.

Sandra je kratko prokomentirala odnos i s najboljom srpskom atletičarkom Ivanom Španović.

– Baš smo se čule prije nego li je stigla ovdje. Znamo se sresti na većim mitinzima i jedva čekam da ju ponovno vidim. Navijat ću za nju kao i uvijek, ne vidim nikakav razlog zašto ne bi. Moje je srce veliko kad ona pobjeđuje kao što je i njeno kada to činim ja.

Komentari

comments