Siniša Varga napustio je SDP. Kuhao je tiho, dugo i samozatajno, nezadovoljan. Danas se pojavilo njegovo pismo.

Siniša Varga napustio je SDP. Kuhao je tiho, dugo i samozatajno, nezadovoljan. Danas se pojavilo njegovo pismo.
„Čestitam, Bero! Bivša članica stranke koja je na sva usta napadala SDP, kao čelnica Oraha svim silama se trudila da SDP siđe s vlasti, do jučer se nabacivala drvljem i kamenjem na SDP i Davora Bernardića, a sada joj se nudi salonsko mjesto u Europskom parlamentu. A gdje su na izbornoj EU listi SDP-a mnogi vrijedni i čestiti članovi stranke koji sve ove godine rade na terenu, koji istinski vjeruju u socijaldemokraciju? Obećanje Mirele Holy da neće javno napadati Bernardića do EU izbora uvreda je zdravoj pameti. Naravno, tko je ima.Očito mu je, kao poštenom čovjeku prekipjelo sve ono što se događa u SDP-u, koji je kao brod bez kormilara, izbušen od udaranja o hridi i tone.

Forsiranje nekakvog Saše Sriće kao nositelja zdravstvene reforme koju bi napravio SDP je smiješno.
Takvu ozbiljnu stvar prepustiti čovjeku koji je poznat kao dobar liječnik, ali još poznatiji kao neizlječivi alkoholičar, blago rečeno, nije pametno. Članovi SDP-a vrlo često svjedoče opijanjima doktora Sriće do iznemoglosti.
A on treba napraviti prijedlog zdravstvene reforme.
Spajanje sa Josipovićevom strankom nipošto nije pomoglo ostanku Siniše Varge u SDP-u.
Minorna i bezvezna strančica ljudi koji su svojevoljno napustili SDP vraća se u topli zagrljaj Davora Bernardića i njegovih kratkovidnih političkih slijepaca, koji nisu progledali niti nakon dugo godina bavljenja politikom, iz jednostavnog razloga jer su politički neznalice.
Bojim se da će se i oni omastiti na račun starih i vjernih članova SDP-a, koji su godinama predano radili za stranku, ali bez ikakve koristi jer je njihova nadgradnja uspjela uništiti sve što se uništiti dalo.


Još kada se doda toj priči je da je u stranci ostao Gordana Maras, nesposobni samopromotivac, jasno je da tu više nema života.

Komentari

comments