SKANDALOZNA IZJAVA HDZ-ovog ZASTUPNIKA: ‘Iseljavanje mladih je posljedica teških roditelja koji im zagorčavaju život’

Dok svi, pa i predsjednica u svojim kritikama, prozivaju Vladu zbog nedovoljnog rada zbog kojeg brojni mladi, ali i stariji napuštaju zemlju trbuhom za kruhom, u redovima vladajuće stranke mišljenja su očito drugačija. Ako je suditi po nekim izjavama, HDZ sebe ni malo ne krivi za takvu situaciju. Štoviše, neki njihovi zastupnici krive roditelje djece koja odlaze.

“Odljev mladih iz Vinkovaca i Hrvatske posljedica je teških roditelja koji im zagorčavaju zivot”. Izjavio je to na sjednici vinkovačkog Gradskog vijeća njegov prvi čovjek i ujedno HDZ-ov saborski zastupnik Mladen Karlić. Barem tako tvrdi SDP-ov vijećnik Damir Rimac koji je Karlićevo skandalozno pojašnjenje problematike, koja je gorljiva tema u Lijepoj našoj, objavio na svom Facebook profilu.

Rimac je navodno na sjednici upozorio na egzodus mladih navodeći kako su samo Vinkovci tako izgubili 9000 stanovnika zbog čega im prijeti gubitak statusa velikog grada. Pritom je upozorio kako proračun Grada ne nudi otvaranje radnih mjesta te da mladi zbog promašenih politika odlaze trbuhom za kruhom.Odgovarajući Rimcu Karlić je, pak, iznio izjavu koju je Rimac potom objavio i na Facebooku.

Rimac navodi kako je i sam otac jedne gimnazijalke te da Karlića zbog takve izjave ne osuđuje samo kao političar nego i kao otac.

Izvor :

net.hr

Komentari

comments

Vidi još:  Načelnik općine fotkao Resslera i društvo; ‘Lijepo li je gledat’ HDZ-ovce s visoka’