ŠOK! IGOR KOJIĆ SNIMLJEN KAKO PODMEĆE EKSPLOZIV MILANU POPOVIĆU? Sve prijavljeno policiji, oglasila se i Severina!

Gotovo svi srpski mediji, uključujući i pojedine BiH portale, danas vrlo odvažno i sa sigurnošću na naslovnicama zaključuju kako su “Severina i Igor prekjučer ispred kuće Milana Popovića u Zagrebu oko 12.30 postavili eksplozivnu napravu s namjerom da ga likvidiraju”.

Uz ovu konstataciju priložena je i videosnimka na kojoj se jasno vidi muškarac koji pred kućom Milana Popovića ostavlja nepoznatu napravu, a pretpostavljaju da je riječ o Igoru Kojiću, Severininu sadašnjem suprugu.

Milan Popović je, prema navodima srpskih portala, cijeli slučaj prijavio policiji:

“Ja sam u šoku, izgleda da je u pitanju eksplozivno zapaljiva naprava. Policija je odnijela taj predmet koji je stajao na mjestu gdje sam trebao proći automobilom”, izjavio je Popović za Republiku.rs.

O svemu se vrlo žurno putem Instagrama oglasila i Severina:

“U sudskoj borbi za svoje dijete, od njegova oca dobila sam, uz razne epitete i postavljene ‘dijagnoze’, i neslužbeni status ‘ubojice’ u pokušaju oca djeteta. Razlog je jednostavan… Otac nije uspio dobiti odmah i sada ono što si je zacrtao od nadležnih hrvatskih institucija uključenih u postupak pa je, nezadovoljan i ljut nakon jučerašnjeg suda, ‘pustio’ u javnost vijest o pokušaju njegova ubojstva s moje strane, i to putem i uz pomoć mog supruga Igora. Da nije žalosno, bilo bi tragikomično, čime se sve pojedinci služe u tzv. borbi na sudu, a sve pod krinkom najboljeg interesa svog djeteta, a da granice ‘fair playa’ i interesa djeteta tu nema, već je cilj totalno uništenje mene i kao majke i kao javne osobe.
Svakome je jasno da je to plaćeni oglas i da, ako treba, radi pobjede, majku treba proglasiti i ubojicom.


Nisam ubojica niti ću to postati, ja sam samo Severina koja se ne ljuti na navedene pojedince, jer nisu oni krivi što im sustav, koji ne funkcionira, dopušta da rade što hoće uz pomoć novca… Neću podnijeti nikakve tužbe radi navedenog plaćenog ‘oglasa’u novinama, jer je svakome jasno kakva to osoba radi i može raditi, i to svom djetetu, a ja ću i dalje biti majka svom djetetu i samo Severina. Kako jedna pjesma kaže ‘daleko mu kuća…’”, napisala je poznata pjevačica.

Autor:S.V.
835810cookie-checkŠOK! IGOR KOJIĆ SNIMLJEN KAKO PODMEĆE EKSPLOZIV MILANU POPOVIĆU? Sve prijavljeno policiji, oglasila se i Severina!
Izvor :

dnevno

Komentari

comments