Šokantne snimke: Prostitutke urinirale pred Trumpom?

BuzzFeed je objavio dokument na 35 stranica s nizom kompromitirajućih privatnih i poslovnih informacija o Donaldu Trumpu

Priča je po službenim večerama u Washingtonu počela kružiti još prošlog ljeta: ruski obavještajni agenti snimili su Donalda Trumpa u kompromitirajućim seksualnim radnjama dok je bio na poslovnom putu u Moskvi.

Prema jednoj verziji priče koju je ispričao visokorangirani diplomat iz Obamine administracije, ruska obavještajna zajednica, koja je dobro upoznata s nimalo tajnom Trumpovom opsjednutošću seksom, organizirala je za Trumpa jednu večer s hrpom prostitutki, a cijeli ‘event’ bio je dobro pokriven skriven kamerama i mikrofonima.

Iz te je večeri procurilo puno toga, a najluđi detalj kaže da je Trump sudjelovao u perverznim igricama koje su uključivale “zlatni tuš”, seksualni čin u kojem partneri uriniraju jedni po drugima.

Sudeći prema dokumentima koje je objavio BuzzFeed, ruski agenti gledali su Trumpa kako se na taj način zabavlja s prostitutkama, a sve je organizirao i snimio FSB, Federalna služba sigurnosti, odnosno ruska tajna služba. FSB, stoji u izvješću, iznajmio je nekoliko prostituki za Trumpa, a Trump je namjerno za to putovanje izabrao hotel Ritz Carlton, u kojem su jednom odsjeli Barack i Michelle Obama.

CNN javlja kako su samo dvije stranice tog izvješća prošli tjedan predstavljene Baracku Obami i Donaldu Trumpu, a u kojima stoji kako Rusi imaju kompromitirajuće privatne i poslovne informacije o Trumpu.

Trump je naravno na Twitteru objavio da je izvješće lažno, dok je BuzzFeed objavio cijelo izvješće na 35 stranica. Izvješće još nije potvrdila CIA, koja provjerava izvor od kojeg je skandalozni dokument procurio, a riječ je o bivšem britanskom pripadniku tajne službe.

Osim seksulanih perverzija Donalda Trumpa, dokument sadrži šokantan podatak da je Rusija pet godina pripremala teren i podržavala Donalda Trumpa s ciljem da preko njega prouzrokuju pukotine i podjele u savezu zapadnih zemalja.

Vidi još:  ISTINA ZA KOJU HRVATI NISU SPREMNI: U Jugoslaviju su nas ‘uvukli’ svećenici i pravaši, a samo pogledajte čime se tada bavio Stepinac

U dokumentu stoji kako je Trump odbio nekoliko unosnih poslova s nekretninama u Rusiji koji su mu bili nuđeni, ali su Trump i njegovi najbliži suradnici prihvatili da im se redovito šalju obavještajni podaci iz Kremlja o njegovim političkim protivnicima iz Demokratske stranke, ali i drugih stranaka.

Najviše informacija Kremlj je slao o Hillary Clinton i to informacije sve od vremena kada je Bill Clinton bio predsjednik pa do danas. Dokument je, kako navodi Newsweek, šef CIA-e dobio početkom prosinca, ali ni CIA ni FBI još uvijek se nisu službeno oglasili oko skandala. Dokument u cijelosti možete pročitati OVDJE.

Izvor :

Express.hr

Komentari

comments