Spectator saznaje: Tko NIJE dojavio Vargi da ga se prati!

Uhapšen je Franjo Varga,  informatičar, koji je po narudžbi kreirao SMS poruke sa sdržajem koji su odgovarali onome tko je htio platiti.

Policija mu je prilikom, kako to oni kažu izvidnih radnji, prema svojem starom običaju izuzela dokazni materijal, dakle sve što ime veze sa kompjutorima, nipošto ne zaboravivši izuzeti i miš, i tastaturu i monitor.Jer je tako propisano valjda tim nekakvim postupnikom o izuzimanju dokaznog materijala.

Gospodin je Franjo relativno mlad čovjek, radio je u murji pred neko vrijeme, ali je navodno dobio cipelom u guzicu jer je već ranije radio neke kompjutorske muljaže.

E, pa kada je priveden, našao se u dobro poznatom društvu bivših kolega, pa je odmah zapjevao.

Iz svega glas.

Propjevao je punih pluća, gromko i zvonko.

Odma je, bez izvrtanja ruke, indijanske vatre ili škakljanja perom po tabanu počeo pjevat.

Da se sreo sa Zdravkom Bosancem Mamićem nekoliko puta, te da mu je za prvi paket bljuvotinske dokumentacije isplaćeno nekoliko stotina tisuća kuna.

Zanimljivo, Zdravko Mamić jučer u intervjuu na SPTV, u vlasništvu HOO nije o tome ni riječ zucnuo. Nego je moralizirao.

Lijepo je kada osamnaest i pol minuta nemoralna osoba, osuđeni kriminalac, moralizira.

Pod pokroviteljstvom najviše sportske institucije u državi.

Dakle, prije nego što mu je murja ušla u stan, pa rekla Dobro jutro Franjo, ajde daj miša i tastaturu da ih pregledamo što si ti to radio sa tim mišem i tastaturom i monitorom, netko je nazvao dotičnog Njofru i rekao mu da pobriše sve dokaze, jerbo da ga prate.

Pa su odma poslali bunovne policajce da spriječe Njofru u uništavanju dokaza.

Javnost više-manje, osim onih plaćenika koji redovito trolaju veličajući lik i djelo Zdravka Mamića, vjeruje da je on obična lopina.

Vidi još:  OTVORIO DUŠU: Mamić: “Suci koji su mi sudili rekli su mi da ću biti slobodan, pa ja sam s njima pio…”

I tu nema previše dilema.

Ali, postaje vrlo interesantno, tko je nazvao dotičnog Njofru i otkucao da ga se prati.

Jer, sumnja se da je to napravio neko iz visoke politike,  kako se važno kod nas nazivaju razni sjecikese, torbari i kokošari koje je narod izabrao, sebi nalik.

Rečeni je Franjo, kao što vidimo pjevački raspoložen, a moglo bi mu doć do glave da se ovaj puta malo tvrđe zajabo, jer je svojim lažnim SMS ovima kompromitirao tada glavnog, a sada pomoćnika državnog tužitelja, za kojega ja mislim da nije loš čovjek, ali ima kičmu poput vrtnog puža.

Nema je.

Što ne znači da se gospoda iz DORH-a neće potruditi saznati koja mu je budaletina, jer, ljudi već četrdeset godina u telefon znakovito šapću  Nećemo o tome preko telefona, dojavila, da ga murja prati.

Iz pouzdanih izvora saznajem, da se unatoč vašem uvjerenju o identitetu osobe koja je pokušala pomoći u uništavanju dokaza u radnji koja dodatno kompromitira Zdravka Mamića, nipošto ne radi o žneskoj osobi.

Niti je poziv bio upućen sa drugog kontinenta.

No, poznajući politiku DORH-a, iz kojega svaki puta  slučajno procure cijeli stenogrami sa ispitivanja, nećemo dugo čekati na ime  budaletine koja je uletjela u mrežu prisluškivanja, a zapsloena je u samom vrhu hrvatske politike, a u slobodno vrijem je i sjecikesa, torbar, lopina, a sa kompjutorom ne zna.

Jebate, pa takvi su skoro svi.

Ili je cijelo vrijeme sjecikesa, torbar, kokošar i lopina , a u slobodno vrijeme političar, ne znam, odlučite vi!I

61457cookie-checkSpectator saznaje: Tko NIJE dojavio Vargi da ga se prati!
Izvor :

Spectator

Komentari

comments