ŠPRAJC BRITKO SECIRAO ČOVIĆA: ‘Mali hrvatski gnom Miloradu lašti cipele, a milo mu je uzimati i naše novce’

‘Sad se vi pitate a gdje su tu bosanskohercegovački Hrvati? Pa i Čoviću netko mora ulaštiti cipele, ne postoji on zbog njih nego oni zbog njega’

Na britkom jeziku RTL-ovog urednika Zorana Šprajca u jučerašnjem se “RTL Direktu” našao i prvi bh HDZ-ovac Dragan Čović. Naime, Šprajc se u svom komentaru osvrnuo na Čovićev odlazak na proslavu Dana Republike Srpske u Banjoj Luci, koji je Ustavni sud u BiH proglasioneustavnim i diskriminirajućim za Hrvate i Bošnjake.

Pritom je ministra Kuščevića i Medveda podsjetio kako je Čović prvi čovjek stranke koju sestrinska u Hrvatskoj obilato donira nakon prikupljanja glasova Hrvata na tamošnjim izborima. Tim novcem, ustvrdio je Šprajc, Čović gradi političku karijeru, ali i svoje nekretnine.

‘Ali uz hrvatske novce…’

“Ali uz hrvatske novce Čoviću se jednako milo milovati i s Miloradom. Dodik je sve ono što bi Čović htio biti – predsjednik paradržave, u kojoj sam sa svojima vrtiš sve pare države.

A Čović je sve ono što Dodiku treba dok se šuta s BiH Ustavom: mali hrvatski gnom koji će mu laštiti cipele.

Aha, sad se vi pitate a gdje su tu bosanskohercegovački Hrvati? Pa i Čoviću netko mora ulaštiti cipele, ne postoji on zbog njih nego oni zbog njega”, zaključio je Šprajc u svom komentaru.

697650cookie-checkŠPRAJC BRITKO SECIRAO ČOVIĆA: ‘Mali hrvatski gnom Miloradu lašti cipele, a milo mu je uzimati i naše novce’
Izvor :

net

Komentari

comments