SRBIN KOJI JE GOVOROM OSVOJIO HRVATE: Surađujem s Pernarom, iako ga moji zovu ‘ustašom’

Boško Obradović zastupnik je srpske stranke Dveri koji je, nakon svojeg nedavnog govora o pravima LGBT zajednice u tamošnjem parlamentu, postao junakom svih regionalnih tradicionalista i štovatelja obiteljskih vrijednosti.

Iako gotovo da ne postoji stavka oko koje bi se Hrvati, Srbi, Bošnjaci i Crnogorci ovog trenutka mogli usuglasiti, o Obradovićevom govoru imaju samo riječi hvale. Video njegovog izlaganja do sada su pogledali doslovno – milijuni….

No, ovaj intrigantni srpski političar već je neko vrijeme „kralj” YouTubea koji je doslovno krcat njegovim govorima, a u kojima ne štedi apsolutno nikoga. Tako se često obračunava s Vučićem i Šešeljom, a nije se ustručavao ni srpsku premijerku hrvatskih korijena, Anu Brnabić, nazvati – ikebanom.

Ako vam se čini da vas Obradović na nekog neodoljivo podsjeća, u pravu ste. Sličnost s Ivanom Pernarom neodoljiva je, a mnogi su je zamijetili još nakon lanjske posjete našeg zastupnika „Živog zida” srpskom parlamentu. Ivana Pernara u Srbiju je pozvao upravo Boško Obradović, a nakon razmjene političkih iskustava i par zajedničkih selfija, na Obradovića je uslijedio žestok napad oporbenih političara jer im je doveo „ustašu”.

Ipak, kontroverzni Boško Obradović svojim suparnicima iz Šešeljeve Srpske radikalne stranke nije ostao dužan, pa je o svom druženju s Pernarom kazao ovo:

„Prije nego što bacite kamen, razmislite s kojim ste se vi hrvatskim političarima družili i sastajali i da nisu možda to prave ustaše. Dveri s hrvatskim Živim zidom surađuju jer je riječ o autentičnoj političkoj opciji, antiglobalističkoj, koja se ne libi kritike uputiti NATO-u i Europskoj uniji. Naposljetku, Živi zid ima puno više razumijevanja za srpska pitanja nego Šešelj i njegov prijatelj Ante Gotovina”, kazao je Obradović aludirajući na „druženje generala Gotovine i Vojislava Šešelja.

Facebook

 

Autor: Snježana Vučković
Vidi još:  OVO JE NAJBOLJE NA INTERNETU DANAS: Srbija se smije premijerki “Ana – četiri pištolja”Izvor :

dnevno

Komentari

comments