STIŽE NOVI VLASNIK: Horvatinčić prodaje Centar Cvjetni i garaže?

Šoping centar na Cvjetnom oko kojeg su se lomila koplja više neće pripadati kontroverznom poduzetniku.

Šoping centar Tomislava Horvatinčića čija je gradnja izazivala građanske prosvjede, uskoro bi trebao dobiti novog vlasnika. Kako doznaje Index, Horvatinčićeva tvrtka je pred dogovorom o prodaji trgovačkog centra, a kao potencijalni kupac spominje se austrijska tvrtka.

“Društvo HOTO GRUPA d.o.o. u postupku restrukturiranja svog poslovanja uskoro zasniva strateško partnerstvo s uglednim međunarodnim investitorom. U sklopu tog partnerstva previđena je i kupoprodaja dijela portfelja naših nekretnina, konkretno dijela kompleksa Cvjetni pri čemu će se izvršiti i reorganizacija ljudskih resursa i njihov angažman na drugim segmentima poslovanja.

Ovdje posebice ističemo prenamjenu objekta Hoto Centar u Svetoj Nedelji u moderan medicinsko – poslovni centar koji će zahtijevati angažman novih ljudskih resursa. Također, u proširenju našeg poslovanja, otvaranju ekskluzivne ugostiteljske ponude zaposlili smo u proteklom razdoblju 65 novih djelatnika. Držimo kako će postupak restrukturiranja poslovanja uskoro uspješno završiti a Hoto Grupa d.o.o. nastaviti i dalje sa svojim uspješnim poslovanjem,” odgovorili su Indexu.

Izvor :

zagrebinfo

Komentari

comments