Što nas čeka u 2019. po Babi Vangi: Europa će biti u financijskom kolapsu, a Trump će izgubiti sluh Iduća godina bit će teška za Europu, Trumpa i Putina

Najpoznatija slijepa proročica, Baba Vanga koja je predvidjela među ostalim 9/11, uspon Islamske države, Brexit i veliki tsunami 2004. najavila je zanimljiva predviđanja i za 2019. za koju kaže da će biti puna velikih obrata.

Proročica tvrdi da će netko pokušati ubiti ruskog predsjednika Vladimira Putina, i to će biti netko vjerojatno iz njegova osiguranja, dok će američki predsjednik Donald Trump izgubiti sluh od tajanstvene bolesti. Baba Vanga je prorekla i kako će veliki potres u kombinaciji s tsunamijem doslovce „izbrisati“ dijelove Azije, a europska ekonomija suočit će se s velikom financijskom krizom.

Rusiju bi pak mogao pogoditi ogromni meteorit.

Činjenica je da su se slične stvari već dogodile u prošlosti. Naime, na Putina je već bilo pokušaja atentata, a od misterioznih bolesti, kakva se predviđa Trumpu, ove godine obolijevali su američki diplomati u Kini i na Kubi.

Vanga tvrdi i da će netko iz Trumpove obitelji stradati u prometnoj nesreći. Dijelovi Azije već su i u 2017. stradali od razornih potresa i tsunamija.

Baba Vanga umrla je 1996. u 85. godini, a još je poznata i kao „balkanski Nostradamus“.

Izvor :

vijestirtl

Komentari

comments