Pojavili se šokantni detalji koji stoje iza preljubničke priče Anite Lovren: ‘Ako išta kažeš, ubit ću tebe i tvog sina’

  Engleski tabloid The Sun donosi jezivu priču koja stoji iza preljubničke afere supruge Dejana Lovrena, Anite

  Britanski tabloid The Sun donosi nove nevjerojatne detalje o drami kroz koju prolaze nogometaš Liverpoola Dejan Lovren i njegova supruga Anita. Prema njihovim tvrdnjama, policija je dobila informacije da je Dario Torbić zaveo Anitu Lovren kako bi se dokopao pola Dejanova bogatstva, odnosno 3,5 milijuna funti.

  Torbićev plan je dokučila njegova poznanica, 38-godišnja Anita Dražić, koja je htjela sve ispričati Lovrenovima, no Torbić ju je navodno oteo.

  Kako piše Sun, nju i njezinu sestru je odvukao iz jednog kafića u Zagrebu, nakon čega ih je odvezao u šumu, gdje im je prijetio pištoljem.

  “Rekao je da će ubiti mene i mog sina ako išta kažem”, ispričala je ova žena.

  Sve je policiji navodno prijavio jedan očevidac, a Dražićevu je kasnije policija pronašla u njezinu stanu.

  “Bila sam prestrašena, ali sam odlučila progovoriti. Bilo je to najgore iskustvo u mom životu… Počeo je paničariti jer mu se plan počeo raspadati i rekao mi je da će ubiti i mene i moga sina. Počela sam se tresti, paničariti, mislila sam da ću umrijeti. Nakon višesatnog maltretiranja, vratio me u Zagreb”, otkrila je Dražić za Sun.

  Ova 38-godišnjakinja je prošlog ponedjeljka dala i veliki iskaz hrvatskoj policiji, koja je navodno Sunu potvrdila istragu cijelog slučaja.

  “Znam Darija jako dugo i znam za što je sposoban. Radio je sve kako bi zaveo Anitu, koja je počela ‘padati’ na njega, jer joj je ovaj govorio sve što je ona željela čuti. No, njegov plan bio je Lovrenov novac, bio je siguran da će se dočepati njegovih 3,5 milijuna funti. Kada sam odlučila sve reći Aniti, oteo me i prijetio smrću. I sada kada je ostao bez ičega, osjećam se prestravljenom, jer se i dalje bojim za život”, ispričala je Dražić.

  Vidi i ovo  Škoda napokon više ne skriva svoj prvi veliki SUV

  Sun piše da je policija u petak pet sati ispitivala i Dejana Lovrena koji nije ništa znao o ovim događajima.

  error

  Komentari

  Komentiraj