Mateo Kovačić se oženio: Prekrasna Izabel blistala u vjenčanici

0
image_pdfimage_print

Iako se pretpostavljalo da će se Mateo Kovačić i Izabel Andrijanić vjenčati u Dubrovniku, oni su odabrali Sesvetska sela.

Počelo je svadbeno slavlje Matea Kovačića i njegove zaručnice Izabel Andrijanić. Mateo je atraktivnu Izabel odveo pred oltar crkve sv. Antuna u Sesvetskim selima, gdje su se i zaljubili. Iako su mediji ovih dana pretpostavljali da bi se svadba mogla održati i u Dubrovniku, Izabel i Mateo ipak su se odlučili na svoj rodni grad.


U njegovu obiteljsku kuću u Kraljevečkim Novakima tijekom cijelog subotnjeg poslijepodneva stizali su uzvanici, a ako je suditi prema objavama na fan pageu Matea Kovačića, koji je u međuvremenu ugašen, pretpostavljamo zbog privatnosti para, atmosfera je sjajna. Mateo i Izabel u vezi su već sedam godina, a vjenčali su se u crkvi u kojoj su se i zaljubili. Proteklog tjedna Izabel je prijateljice odvela na djevojačku zabavu u Dubrovnik.


Share
Izvor :

dnevnik.hr

Komentari

Komentiraj

Vidi i ovo  TWERKERICA SARAH POKAZALA VIŠE NEGO IKAD PRIJE: Nije stala samo na plesu, otišla i korak dalje – nije za mlađe od 18!