Mateo Kovačić se oženio: Prekrasna Izabel blistala u vjenčanici

  Iako se pretpostavljalo da će se Mateo Kovačić i Izabel Andrijanić vjenčati u Dubrovniku, oni su odabrali Sesvetska sela.

  Počelo je svadbeno slavlje Matea Kovačića i njegove zaručnice Izabel Andrijanić. Mateo je atraktivnu Izabel odveo pred oltar crkve sv. Antuna u Sesvetskim selima, gdje su se i zaljubili. Iako su mediji ovih dana pretpostavljali da bi se svadba mogla održati i u Dubrovniku, Izabel i Mateo ipak su se odlučili na svoj rodni grad.


  U njegovu obiteljsku kuću u Kraljevečkim Novakima tijekom cijelog subotnjeg poslijepodneva stizali su uzvanici, a ako je suditi prema objavama na fan pageu Matea Kovačića, koji je u međuvremenu ugašen, pretpostavljamo zbog privatnosti para, atmosfera je sjajna. Mateo i Izabel u vezi su već sedam godina, a vjenčali su se u crkvi u kojoj su se i zaljubili. Proteklog tjedna Izabel je prijateljice odvela na djevojačku zabavu u Dubrovnik.


  Izvor :

  dnevnik.hr

  Komentari

  Komentiraj

  Vidi i ovo  I ZVIJEZDE SLAVE GRANDIOZNU POBJEDU HRVATSKE NAD ARGENTINOM Nives i Lille smjesta pokazale 'vatrene' dekoltee, našima čestitao i veliki nogometni as!