DIKAN SE SRAMOTI: Odgovorila mu Galina majka, na Facebooku napao komičara Jurkotića!

0
image_pdfimage_print

Što je točno Dikana razjarilo iz usta Davora Jurkotića nije nam poznato, no da Radeljak ima problema s kontroliranjem ljutnje, ali i hrvatskim pravopisom, itekako je jasno
Josip Radeljak – Dikan ponovno puni medijske stupce nakon ispada na društvenim mrežama, izazvanim statusom koji otkriva da ponovno ljubi, dakako, mlađu ženu. Sreća je uvijek blizu, samo je treba znati i htjeti prihvatiti…”, napisao je Dikan u opisu fotografije na kojoj mu atraktivna crnka sjedi u krilu. Dobio je više od 190 reakcija prijatelja s Facebooka koji mu žele sreću, no neki nisu bili baš blagoglagoljivi.

Navedenu je objavu komentirala i kći pokojnog Siniše Svilana Gala Svilan koja je na njegov status da sreću treba znati prihvatiti dodala i “i platiti”. Radeljaku je, čini se, ovaj komentar toliko zasmetao da je ispalio pravu bujicu uvreda koje graniče s govorom mržnje:

Capture44

U obranu kćeri stala i Ella Svalina koja je Radeljaku na Facebooku i odgovorila:
“DICKane, ološu stari, imaš očito iskustva s poštarima (i ostalim kućnim majstorima) samo nije jasno tko je koga platio i da li su dolazili na ženski ili muški poziv”, poručila mu je Galina majka, supruga pokojnog Siniše Svilana.

Radeljaku su se, čini se, komentarima zamjerili mnogi, a on je krenuo u donkihotovski obračun s njima po Facebooku. Screenshot jednog takvog, nimalo viteškog, poteza na Facebooku podijelio je komičar Davor Jurkotić na svojoj stranici U zdrav mozak, poručivši da mu se Radeljak obratio, i to ovako:

Što ga je točno razjarilo iz usta Davora Jurkotića nije nam poznato, no da Radeljak ima problema s kontroliranjem ljutnje, ali i hrvatskim pravopisom, itekako je jasno.

Vidi i ovo  Pogledaj prvi službeni trailer za “Bohemian Rhapsody”
Share
Izvor :

dnevno

Komentari

Komentiraj