Za kćer viteza Reinera ljeto još uvijek nije gotovo

Iako je na većini fotografija, koje je objavila na Instagramu, Maria Reiner pozirala u dvodijelnom kupaćem kostimu, objavom posljednje sve je iznenadila odjenuvši trendi bijeli jednodijelni kostim, koji na grudima ima crveni motiv. Kako bi fotografija ispala što bolja, Maria Reiner legla je na bijeli luftić u obliku leptirovih krila.

‘Anđeli su poput dijamanata. Ne možeš ih napraviti, moraš ih pronaći. Svaki je jedinstven’, napisala je Maria Reiner, kći potpredsjednika Hrvatskog sabora Željka Reinera, objavivši na jednom od svoja dva profila na Instagramu fotografiju s popularne plaže Moro Beach Stupe na Korčuli.

Na njoj je Maria Reiner pozirala na bijelom luftiću u obliku leptirovih krila, odjevena u trendi bijeli jednodijelni kupaći kostim, koji na grudima ima crveni motiv.

Na usne je nanijela ruž u boji crvenih šara na kupaćem kostimu, a budući da joj je sunce zasmetalo, zatvorila je oči i prepustila se sanjarenju.

Ovog ljeta Maria Reiner je svoje pratitelje na dva profila na Instagramu počastila s nekoliko fotografija u bikiniju, a za uspomenu se fotografirala i s Goranom Ivaniševićem i njegovom zaručnicom Nives Čanović.

Vidi i ovo  I ZVIJEZDE SLAVE GRANDIOZNU POBJEDU HRVATSKE NAD ARGENTINOM Nives i Lille smjesta pokazale 'vatrene' dekoltee, našima čestitao i veliki nogometni as!


error0
Izvor :

tportal

Komentari

Komentiraj