TREŠTAT ĆE MITAR MIRIĆ I CECA! Zagreb dobiva cajkaški radio, hoćete li ‘okretati žarulje’?

Izgleda kako bi zagrebački eter uskoro mogao postati bogatiji za još jednu postaju. I to glazbenu postaju čiji je glazbeni izričaj namijenjen ljubiteljima narodnjačke glazbe. Nova zagrebačka radijska postaja nosi ime Extra FM, a sve ono što se već pušta po većini kafića i klubova tijekom vikenda, od sada će izgleda biti dostupno i preko etera. U zagrebačkim radijskim kuloarima se već par godina šuška o novom radiju u čijem će se eteru puštati narodnjački hitovi.  Spomenimo i kako bi nova radijska postaja s emitiranjem programa trebala početi u lipnju. Valja kazati i kako će se emitirati na frekvenciji gradskoga radija Laganini FM, koji je sada dostupan u obliku digitalnoga radija, piše Slobodna Dalmacija.

Tako bi Zagrepčani na frekvenciji Laganinija 93,6 i 104,5, iz sjedišta Extra FM-a, sa zagrebačke adrese Većeslava Holjevca 29, trebali čuti umjetnički izričaj istočnjačkog melosa.

Prije početka emitiranja Extra FM-a vlasnici još moraju dobiti  suglasnost Vijeća za elektroničke medije. Što će se zbilja odviti i hoće li Zagrebom jače nego inače treštati Ceca, Aca Lukas, Mitar Mirić Jelena Karleuša, Sandra Afrika i ostali pokazat će vrijeme.

Vidi i ovo  ZAPALILA INTERNET VRUĆIM SELFIJIMA: Internetom kruže fotografije gole Severine?
0
Izvor :

dnevno

Komentari

Komentiraj