Sjećate li se Toni Braxton? Evo kako zvijezda 90-ih izgleda danas

Rijetki su oni koji 90-ih nisu barem jedan sentiš s voljenom osobom otplesali uz ljubavnu baladu ‘Unbreak My Heart’ u izvedbi Toni Braxton. Iako više nije ponovila takav uspjeh, od glazbe nije odustala, unatoč zdravstvenim problemima.

Kada je 90-ih godina snimila ljubavnu baladu ‘Unbreak My Heart’, pjevačica Toni Braxton zasigurno nije ni sanjala da će postići takav uspjeh. Mnogi su svoje ljubavne brodolome prolazili upravo uz tu tugaljivu pjesmicu, ali i plesali sentiše sa svojima voljenima.

Na veliku žalost mnogobrojnih obožavatelja, taj uspjeh više nije ponovila, iako se nije prestala baviti glazbom. No zdravstveni problemi donijeli su svoje. Naime, 2008. godine liječnici su Toni Braxton dijagnosticirali lupus, autoimunu bolest od koje boluje i Selena Gomez, nakon što je kolabirala tijekom nastupa u Las Vegasu.

Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Kako je i sama rekla, mnoge nastupe morala je otkazati upravo zbog zdravstvenog stanja. ‘Ne mogu se pojaviti na televiziji kada mi je loš dan, a lupus mi je donio probleme i u ljubavnom životu. Sramila sam se svoje bolesti i mislila kako nitko ne želi biti u vezi sa ženom koja ima lupus. Bila sam jako nesigurna u sebe’, priznala je svojedobno Toni Braxton, kojoj je vjeru u ljubav vratio reper Birdman.

Za Birdmana, pravog imena Bryan Christopher Williams, Toni Braxton nedavno se i zaručila, a upravo on joj je bio podrška još u vrijeme dok je bila u braku s Kerijem Lewisom.

Toni Braxton: ‘Unbreak My Heart’Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Unatoč svemu što je posljednjih godina proživjela, Toni Braxton sa svojih 50 godina izgleda odlično te svoje tijelo i obline i dalje rado ističe.

error
Izvor :

tportal

Komentari

Komentiraj

Vidi i ovo  Hrvatska pjevačica iz Londona ima novu pjesmu: "Mogu biti dovoljno zločesta"