UDALA SE RAZMAŽENA KĆI TAJKUNA: Na hranu potrošila gotovo 3 milijuna kuna, a de Nira zamijenila za konobara pa mu izdala naredbu

Irina Chigirinskaya prava je ruska princeza koja je već sa 18 godina odlučila ozakoniti vezu s Morisom Mirellijem, sinom bivšeg upravitelja ruske pokrajine Arkhangelsk.

Ruski građevinski tajkun Aleksander Chigirinsky, inače blizak prijatelj Romana Abramoviča, očito ne štedi kada je u pitanju njegova mezimica.

Rakošno vjenčanje u blizini Moskve koštalo je vrtoglavih 1,4 milijuna eura. Hrana za čak 1. 500 uzvanika koštala je skoro 400 tisuća eura, a vjenčanica Zuhair Murada oko 188 tisuća eura, piše Daily Mail.

Hvali se luksuznim životom

Chigirinskaya zasigurno zna kako privući pažnju što pokazuje i njen Instagram profil na kojemu se nerijetko hvali svojim luksuznim životom. A čini se kako ju kritike baš i ne zanimaju.

Irina je tako uspjela zamijeniti Roberta de Nira za konobara te mu je naredila da joj donese vodu, a komerijalne letove opisala je kao pravo mučenje. To ni ne čudi kada je i sama rekla kako je odrasla u okruženju u kojem je bila normalna stvar dobiti za 10. rođendan Rolex optočen dijamantima.

View this post on Instagram

#morisirinawedding

A post shared by @ katya_chigirinskaya on 

error
Izvor :

net.hr

Komentari

Komentiraj

Vidi i ovo  Zgodna radijska voditeljica zapalila Instagram toples izdanjem