Najtraženija ljetna haljina iz Zare ovoga ljeta koju žene žele imati u ormaru

Ružičasta haljina sa crvenim cvjetnim printom iz Zarine ljetne kolekcije apsolutni je hit ove sezone. Model midi kroja s lepršavim rukavima i remenom konstruiran je tako da vizualno stanji predio struka, pa ne čudi što je postao omiljen među damama diljem svijeta.

Galerija

Riječ je o iznimno fleksibilnom modelu jer se može nositi na posao, ali i na kavice s prijateljicama ili izlazak s partnerom. Povrh svega, haljina je napravljena od ugodnog lana koji dopušta koži da diše, pa je idealan izbor za tople ljetne dane.

Uz to se može kombinirati uz tenisice, sandale niskih potplata, platforme ili štikle, ovisno o tome gdje idete i kakav efekt želite postići.

Zarina ljetna haljina na sniženju se prodaje po cijeni od 129,90 kn
Zarina ljetna haljina na sniženju se prodaje po cijeni od 129,90 kn(Foto: Zara.com)

Zarina haljina u Hrvatskoj se prodavala po cijeni od 299,90 kuna u veličinama od XS do XL, a na sniženju može se kupiti po cijeni od 129,90 kn.

Zbog velike zainteresiranosti za taj model u nekim dijelovima svijeta on je rasprodan, pa ne čudi što se haljina može pronaći i na stranicama s internetskimaukcijama poput eBaya, gdje postiže dvostruko veću cijenu od originalne.

error
Izvor :

dnevnik.hr

Komentari

Komentiraj

Vidi i ovo  Nova shopping meka: Koliko je povoljan novi outlet pokraj Zagreba?