Najtraženija vjenčanica na Pinterestu košta 20 tisuća kuna i možete je naručiti iz Australije

Grace Loves Lace je imala najpopularniju haljinu na Pinterestu prije dvije godine, a sad će ga, čini se, opet osvojiti svojim novim modelom vjenčanice

Vjenčanica Hollie koju je brend Grace Loves Lace lansirao u prošloj kolekciji, dugo je bila najpopularnija na Pinterestu, a skupila je oko 3 milijuna pinova. Ovih dana brend je napravio novu kolekciju vjenčanica, a haljina Camille sad je jedna od najtraženijih haljina online, barem prema trenutačnim statistikama koje je Pinterest ustupio portalu Yahoo.

Iako još nema milijune pinova, prema trendu pretraživanja, upravo ovaj model se našao na prvom mjestu.

VJENČANICA CAMILLIE

GRACE LOVE LACE

Camille vjenčanica ima otvorena leđa s decentnim detaljima od francuske čipke i bogatim vezovima, a stvorena je za mladenke koje žele izgledati elegantno i romantično.

GRACE LOVE LACE
Naime, prema statistikama Pinteresta među sedam najpopularnijih vjenčanica na društvenim mrežama, vjenčanica Camille uvjerljivo je zauzela prvo mjesto. Haljinu možete naručiti preko njihove web stranice Grace Loves Lace, a cijena najpoželjnije vjenčanice na svijetu iznosi 19,878 kuna.

GRACE LOVE LACE
Izvor :

net.hr

Komentari

Komentiraj

Vidi i ovo  VIDEO: ON JE OTKRIO ANU SASSO Prisjetio se pikanterija sa snimanja legendarne TV reklame: 'Kad je prvi put izašla iz vode, nastalo je ludilo...'