VIDEO: VELIKA FEŠTA VATRENIH NASTAVILA SE I U HOTELU! DALIĆEVI JUNACI PRIJE VEČERE ‘OPALILI’ NEKOLIKO HITOVA Pogledajte kako je izgledala ludnica!

Još satima nakon dramatične pobjede hrvatske reprezentacije u četvrtfialu svjetskog prvenstva u Rusiji, na stadionu Fišt je odjekivala hrvatska pjesma.

“Vatreni” su plasman u polufinale World Cupa proslavili burno i žestoko. Pjevalo se, skakalo se, ludovalo u svakom kutku svlačionice.

“Zovi, samo zovi, svi će sokolovi za te život dati”, orilo se našom svlačionicom. Pjevale su se ČavoglaveDomovinaSude mi, Lijepa li si, Grdovićevi hitovi….

View this post on Instagram

Moja Domovina🇭🇷

A post shared by Zlatko Dalic (@daliczlatko) on

Hrvatski nogometni junaci su si dali oduška nakon što su ‘Vatreni’ nakon 20 godina čekanja ponovo izborili plasman u polufinale World Cupa. Slavlje se nakon svlačionice preselilo i u hotel gdje su smješteni Vatreni, točnije prava ludnica uslijedila je na večeri.

Izvor :

jutarnji

Komentari

Komentiraj

Vidi i ovo  TIJEKOM PRVE VEČERI ULTRE UHIĆENO VIŠE OD 100 LJUDI Jutro poslije partijaneri spavaju po parkovima i plažama, dio djevojaka ulicama hoda u toplesu