SPLIT SE POZDRAVIO S ULTROM, NAJVEĆI PARTY U HRVATSKOJ SELI NA OTOKE Pogledajte kako je partijanere zadnje večeri na Poljudu uhvatio delirij

Ultra Europe festival, koji je ove godine po broju posjetitelja premašio pet prethodnih, nakon tri večeri na splitskom stadionu Poljudu, sljedeća tri dana – u ponedjeljak, utorak i srijedu – nastavlja se na otocima Braču, Hvaru i Visu.

U prva tri dana okupio je 150 tisuća posjetitelj iz cijeloga svijeta. Na šest pozornica raspoređenih na stadionu i oko njega, zabavljalo ih je na desetke DJ-eva među kojima i Carl Cox, Afrojack, Alesso, Jamie Jones, Loco Dice, Marco Carola, Seth Troxler, Nic Fanciulli i brojni drugi.

Na Poljudu su se u nedjelju pojavile i akcijske junakinje poput Superwoman i Catwoman, a i indijanska pera bila su poželjan rekvizit. Plesale su i Indijanke i Nindža kornjače.

Split, 080718. Poljud. Odrzana je posljednja treca vecer Ultra Europe music festivala 2018 u Splitu. Na fotografiji: Detalj sa trece veceri. Foto: Josko Ponos/ CROPIX

 

Ulazi na stadion sva su se tri dana otvarali u 19 sati, mladi iz svih dijelova svijeta su mogli partijati sve do zore, točnije do 5 sati do kada je trajao bogat program. Oko stadiona je bila uspostavljena posebna regulacija prometa, pa su tako prolaz kroz ulice oko stadiona imala samo vozila hitnih službi, stanara, taksija i vozila sa službenom akreditacijom. Privedeno je manje od 180 ljudi zbog alkohola i droge.

Redari su sa zadovoljstvom ustvrdili kako se ove godine ograde nisu pokušavale preskakati, mjere sugurnosti na visini.

Ovogodišnjim Ultra Europe festivalom iznimno je zadovoljan bio i ministar turizma Gari Cappelli, koji je u subotu navečer također bio festivalu u društvu sina, te dogradonačelnika Splita Nine Vele, župana splitsko-dalmatinskog Blaženka Bobana.

Organizator Ultre Joe Bašić novinarima se pohvalio da su prvu večer festivala oborili rekord broja posjetitelja, a mali broj prijava i šteta.

Regatom na Zlatnom ratu u Bolu Ultra se u ponedjeljak nastavlja na Braču, u utorak na Hvaru u Hotelu Amfora i u Carpe Diem beach clubu, a završava u srijedu na Visu u Fort Georgeu.

Komentari

Komentiraj