SLAVLJE O KOJEM ĆE SE DUGO PRIČATI Franka i Vedran za prvi ples izabrali Oliverovu pjesmu, luksuzni salon objavio da je na svadbi i bračni par Modrić

Nakon što su u subotu poslijepodne u crkvi u Balama izmijenili bračne zavjete i jedno drugome se pred Bogom zakleli na vječnu ljubav, Franka Batelić i Vedran Ćorluka zaputili su se u luksuznu vilu Meneghetti, u kojoj traje svadbeno slavlje o kojemu će se još dugo pričati.

Sudeći po brojnim objavama na društvenim mrežama, u idiličnoj atmosferi uživaju i mladenci i njihovi gosti – tako je raznježeni nogometaš Ivan Perišić s pratiteljima na svojem Instagram Storyju, koji možete pogledati OVDJE, podijelio snimku Frankina i Vedranova prva plesa – mladenci su, naime, za taj poseban trenutak izabrali hit legendarnog glazbenika Olivera Dragojevića “Prije sna”.

Osim već najavljenog Tonyja Cetinskog, goste na vjenčanju zabavljat će i bend Živa legenda.

A iako je ovih dana bio najavljivan kao Ćorlukin kum, mnogi su se razočarali kad u Istri nisu vidjeli Luku Modrića. No, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije ipak nije propustio vjenčanje godine. Fotografijama njega i supruge Vanje na Instagramu se pohvalio jedan poznati zagrebački luksuzni salon za njegu kose i lica, koji je Modrićeve i uljepšao u već spomenutoj vili Meneghetti.

View this post on Instagram

Mrs and Mr❤️

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) onINSTAGRAM

Franka Batelić i Vedran Ćorluka

INSTAGRAM

INSTAGRAM 

Izvor :

jutarnji

Komentari

Komentiraj

Vidi i ovo  Franka otkrila kako se opušta dva dana prije vjenčanja s Ćorlukom