Svjetski poznata influencerica u Hrvatskoj snimila vruće kadrove, a i jedan od najzgodnijih modela ljetuje kod nas

Brojni svjetski influenceri i blogeri svojim objavama s ljetovanja u Hrvatskoj na najbolji mogući način promoviraju njezine ljepote, a ovog puta to su Grace Beverly i Michael Thurston.

Hrvatska je trenutačno jedna od najpoželjnijih destinacija za ljetni odmor, posjećuju je brojne svjetske zvijezde, glumcisportašiljudi iz modnog svijeta, utjecajni blogeri i influenceri.

Među njima je i britanska infulencerica fitness model Grace Beverly, koju na društvenim mrežama i platformama prate stotine tisuća obožavatelja, a koja je za svoj odmor s prijateljicom odabrala našu obalu.

Grace Beverly (Foto: Instagram)

Posjetila je Split, Makarsku, Brač, Vis i Hvar te napravila savršenu reklamu Hrvatske objavljujući brojne fotografije i video na svojim profilima.

Grace Beverly (Foto: Instagram)

Video traje čak 18 minuta, a u njemu se Grace pohvalila da se odlično zabavlja, partija, plovi brodom, vozi motor, uživa u prirodnim ljepotama, a u videu svira i poznati hrvatski saksofonist Jakša Jordes.

Osim fitnessa, Grace je u životu Instagram na prvom mjestu, a to je i razlog zbog kojeg je zasad napustila studij prava na Oxfordu.

Još jedna fitness zvijezda odmarala je u Hrvatskoj – Michael Thurston koji je popularan u
Velikoj Britaniji i Americi. Na Youtube kanalu prati ga čak pola milijuna ljudi, a to znači da je milijunski auditorij pogledao i njegov hrvatski video.

Baš poput kolegice Grace, i Michael se na našoj obali zabavljao i opuštao, a već planira i ponovni posjet.

  

Izvor :

dnevnik.hr

Komentari

Komentiraj

Vidi i ovo  INFLUENCERSKA MAFIJA Stvara se siva poslovna zona na internetu: Stručnjaci smatraju da se u sferi 'influencera' peru enormne količine novca