(FOTO/VIDEO) IZVEDBA KOJA JE ODUŠEVILA NACIJU: Pogledajte nastup koji će vas dirnuti do suza!

Nova emisija Supertalenta zasigurno će brojnim gledateljima ostati u sjećanju, ne samo zbog vulgarnih scena koje su izazvale iznenađenje ili pak gađenje već i zbog izuzetno darovitih djevojaka koje su svojim glasom izmamile smijeh pa čak i suze. U jučerašnjoj je epizodi Maja Šuput iskoristila svoj zlatni gumb te tako 13-godišnju Elenu Brnić, koje je ženskom dijelu žirija izmamila suze, a muški dio ostavila bez teksta, uvela direktno u polufinale.

Press/NovaTV

„Elena, kakvo iznenađenje! Prekrasna si!“  kazala je Maja. Janko i Davor su također pohvalili njezin glas te sami nastup, a Martina joj je poručila: „Pred tobom je tako fantastičan put i ja sam zapravo ganuta razinom izvedbe, profesionalnosti, stava i interpretacije koju smo upravo čuli od tebe.“

Osim Elene, brojne pohvale na račun svog glasa dobila je i Elizabeth Zacero iz Rijeke koja je odmah postala tema medija jer pažnju ne plijeni samo izuzetnim glasom već i prekrasnim stasom koji nimalo sramežljivo pokazuje na svom Instagram profilu. Iako joj je žiri zamjerio da u pjevanju previše imitira Rihannu, više nego ugodno iznenadila ih je vokalnim sposobnostima.

“Ja ću te prozvati Pepeljugom koja će sad jako zapeti i nikako neće ići u smjeru Rihanne i smjeru imitacije. Ok je kad nemaš vokalni identitet, onda ideš imitirati jer je to bolje od tvog originala, ali tvoj original je toliko dobar i ti to znaš, ali ćeš uz pomoć Supertalenta i naših vokalnih mentora saznati”, komentirala je Martina.

“Ako bi mogla obećati da ne pjevaš prekasno vikendom, onda bih ja vrlo rado bio susjed s tankim zidovima”, poručio joj je Davor, a brojne pohvale za svoj nastup dobila je i na svom Instagram profilu, na kojem je prati više od 3 tisuće ljudi.

Vidi i ovo  SUPERTALENT: Pogledajte koja je grupa oduševila žiri i dobila direktan prolaz u polufinaleOduševljen je žiri bio i nastupom Vanesse Jakac koja je atmosferu zagrijala skladbama na harmonici. „Ja sam fascinirana, jesi ti sigurna da imaš samo 14 godina?“ priupitala ju je Maja, a Janko joj je kazao kako je on njezin veliki obožavatelj. 

Izvor :

dnevno

Komentari

Komentiraj