NIVES OPET IZAZIVA KOLEKTIVNE INFARKTE: ‘Prava si dama, da mi je bar jedan dan s tobom pa makar umro na tebi’

Bombastična Nives s ubojitom kombinacijom dubokog dekoltea i zamamnog pogleda nije pogriješila

Nives Celzijus ponovno se oglasila na društvenim mrežama. Ovaj put osvanula je u vatrenocrvenom izdanju koje joj je donijelo više od 16.000 lajkova. “Crvena od ljubavi”, komentirala je Nives uz fotografiju na kojoj pozira u pripijenoj crvenoj haljini koja ističe njezino bujno poprsje. Look je upotpunila ogromnim naušnicama i tamnim ružem, a kosu je svezala u punđu.

View this post on Instagram

Crvena od ljubavi ❤

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

“Zgodna ženo”, “Ljepotica”, “Nema ljepše majke od Nives”, “Egzotična”, “Prekrasna si”, “Savršenstvo bez mane”, bili su samo neki od komentara oduševljenih fanova. No, bilo je i onih koji je fotka uspjela ostaviti ravnodušnima. “Može jedna slika samo lica, dosta smo se nagledali tvog tijela”, komentirao je jedan pratitelj. Neki su odmah reagirali na kritike. “Možete samo sanjati da popijete kavu s curom, a kamoli nešto više, baš joj prekrasno stoji crvena boja”, poručio je jedan obožavatelj.

Nives je na Instagramu vrlo kreativna pa svako malo iznenadi pozom ili outfitom:

View this post on Instagram

My favorite color is nude… #goodnight

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on2951NIVES OPET IZAZIVA KOLEKTIVNE INFARKTE: ‘Prava si dama, da mi je bar jedan dan s tobom pa makar umro na tebi’
error
Izvor :

net.hr

Komentari

Komentiraj

Vidi i ovo  Jeli smo na svih 18 kućica na Zagreb burger festivalu. Nadamo se da smo bar malo pomogli s odabirom