SELENA GOMEZ PONOVNO HOSPITALIZIRANA: Američka pjevačica dobila živčani slom i završila na liječenju

Tijekom druge hospitalizacije, Selena je inzistirala da napusti bolnicu, a pokušala se i nasilno skinuti s aparata

Selena Gomez u manje od mjesec dana u bolnici završila je čak dva puta. Američka zvijezda ponovno je hospitalizirana nakon što je pretrpila psihički slom, prenosi TMZ. Izvori bliski pjevačici rekli su da je Selena zbog lošeg zdravstvenog stanja bolnicu prvi put posjetila krajem rujna jer joj je zbog prošlogodišnje transplantacije bubrega pao broj bijelih krvnih zrnaca. Odvedena je u bolnicu Cedars-Sinai u Los Angelesu, a puštena je svega nekoliko dana kasnije. No, prošli tjedan stanje se ponovilo pa joj je opet pružena zdravstvena skrb. Selena je, unatoč lošem stanju, željela napustiti bolnicu, ali nisu je pustili zbog čega je doživjela mentalni slom. Izvori su objasnili da je u potpunosti poludjela te da se željela isključiti s aparata preko koji je dobivala lijekove.

Selena se trenutno nalazi u psihijatrijskoj ustanovi na Istočnoj obali SAD-a gdje se liječi bihevioralnom terapijom. Naznaka psihičke nestabilnosti navodno je bilo i ranije. Naime, izvori tvrde da ju njezin tim nije kontaktirao još od prošlog mjeseca te da se povukla s društvenih mreža. “Zapamtite da negativni komentari svakoga mogu povrijediti”, izjavila je pjevačica osvrnuvši se na svoju borbu s depresijom i ovisnošću tijekom posljednjih godina. 

2977SELENA GOMEZ PONOVNO HOSPITALIZIRANA: Američka pjevačica dobila živčani slom i završila na liječenju
error
Izvor :

net.hr

Komentari

Komentiraj

Vidi i ovo  PIKANTERIJE IZ KREVETA SVJETSKIH ZVIJEZDA: Rihanna je submisivna, Cameron Diaz ima divlju ‘životinjsku stranu’…