VIDEO Vraća se otok orgija: Lani su ga zabranili, a ove godine bit će još gori

KONTROVERZNI četverodnevni seks festival koji nudi neograničene količine droge, alkohola i orgija s prostitutkama vraća se ove godine, nakon što je lani izazvao golem bijes te je na kraju otkazan pod pritiskom kolumbijskih vlasti.

Ove godine otok seksa obećava dvije Latinoamerikanke po muškarcu, seks show uživo, partyje na luksuznoj jahti i razna iznenađenja, za samo 5700 eura, odnosno oko 42.000 kuna.

Mjesto radnje je privatni karipski otok na kojem droga nije zabranjena, a muškarcima se obećava “neograničeni seks”, mijenjanje partnerica i ispunjavanje svih seksualnih fantazija dok se zabavljaju “poput milijunaša”, tvrde organizatori.

Lanjski seks otok izazvao je bijes, a mnogi su ga nazvali “odvratnim” i “jezivim” te pozvali vlasti da istraže što se događa na otoku. Organizatori su lani tvrdili da su premjestili seks tulum na drugu lokaciju zbog sigurnosnih razloga, a ne bijesa javnosti. Kasnije su objavili planove za novogodišnju verziju tuluma, a ove se godine vraćaju s novom web stranicom i YouTube videom punim seksi kadrova.

Odbacili su optužbe o trgovini ljudima, tvrdeći da je tulum legalan u neimenovanoj zemlji, a sve žene sudjeluju svojevoljno i starije su od 18 godina. Hashtagovi na društvenim mrežama otkrivaju da je riječ o Karibima i Kolumbiji.Na stranici piše da će se 60 žena potruditi ugoditi muškarcima “koji će se osjećati poput kraljeva”. Dodaje se da su sve žene testirane i da nemaju seksualno prenosivih bolesti. Tulum bi se trebao održati od 14. do 17. prosinca.

Dodaju da muškarci na tulum mogu doći s partnericama ako žele te da je zabranjeno fotografiranje.

Organizatori tvrde da je lani britanska pop zvijezda trebala nastupiti na jahti na kojoj je tulumarilo 30 golih muškaraca, uglavnom iz Velike Britanije, SAD-a, Kanade, Dubaija, Francuske i Australije, te 60 golih žena.

Vidi i ovo  ( VIDEO 18+ ) Hrvatice vole akciju osobito dok im tamburaši sviraju?

“Gosti ne ulaze u Kolumbiju, nego dolaze ravno na Karibe, pa kolumbijska policija i vlasti nemaju nikakve veze s ovim. Ne možemo otkriti u kojoj se zemlji nalaze djevojke, ali sve što možemo reći je da su dobro plaćene i nisu ni na koji način prisiljene na ovo. Prodali smo 23 ulaznice za seks otok, a naši klijenti dolaze iz cijelog svijeta. Svi su platili cijenu od 42.000 kuna koja uključuje neograničen seks, hranu itd.”, tvrde organizatori.

Među gostima su navodno poznate pop zvijezde, jedna iz Sjedinjenih Država i jedna iz Velike Britanije.

“Britanska je zvijezda imala brojne hitove, a osim toga, nastupit će na otoku”, dodaju.

Šesnaest muškaraca platilo je dodatnih 8700 eura da na otoku uživaju tjedan dana.

2970VIDEO Vraća se otok orgija: Lani su ga zabranili, a ove godine bit će još gori
error
Izvor :

index

Komentari

Komentiraj