Luksuzni krstaš Monet zasjao u stilu velikog Gatsbyja

Nekad najljepši krstaš na Mediteranu, motorni brod Monet nakon kompletne obnove u Brodosplitu vratio se na kruzing mapu i krenuo na prvo komercijalno putovanje. To je samo jedan aspekt projekta u kojemu grupacija Brodosplit razvija, projektira i gradi najsloženije brodove i ploveće objekte kao dominantni program te najsloženije čelične konstrukcije za infrastrukturnu, prometnu, energetsku, procesnu i opću primjenu.

”Naša ”Katina” plovi po Sredozemlju i Karibima, no ostali brodovi će biti na području Mediterana, gdje će uz Hrvatsku najčešće doticati Italiju, Sloveniju, Crnu Goru, pa i Albaniju i Grčku. Želja nam je što više povezati domaće tržište, pa kao kompanija želimo promovirati i hrvatski proizvod. Cilj nam je spojiti ”plavu” i ”zelenu” Hrvatsku tako da ponuda u jelovniku uključuje izvrsna i izvorna hrvatska jela i proizvode. Ovo je jedinstven poslovni početak u Hrvatskoj, a naša vizija je da DIV Cruises zajedno s lokalnom zajednicom ponudi tržištu jedinstven, unikatan i drugačiji proizvod, istaknuo je, direktor tvrtke DIV-Cruises.

S ljepotama Jadranskog mora prvi će se upoznati putnici iz Francuske, koje će Monet dočekati u Veneciji i krenuti na dvotjedno krstarenje talijanskom obalom i hrvatskim otocima. Tijekom turističke sezone brod bi plovio morima Mediterana, a van sezone Karipskim otočjem i drugim turističkim destinacijama.Elegantni krstaš uređen je ”Gastbijevskim” interijerom i palubama koje oduzimaju dah s puno sjedećeg prostora za čitanje i opuštanje. Nosi ime francuskog impresionističkog slikara Oscara-Claude Moneta, čijim je vjernim reprodukcijama ispunjen sav javni prostor i kabine za putnike. Knjižnica nudi paletu knjiga i časopisa, a otvoreni bar & lounge se prema željama putnika presvlači u ugodno mjesto za opuštanje i ples. Na brodu se, također, nalazi opremljena teretana sa zavidnim brojem modernih sprava za vježbanje.

Izvor :

dnevno

Komentari

Komentiraj

Vidi i ovo  Špancirfest 2016.: Kreativnost, emocije i vrhunska zabava