TEŠKI DANI SLAVICE ECCLESTONE: Nema novca da plati izgradnju luksuzne vile?

Gradilište luksuzne vile u Zatonu u vlasništvu Slavice Ecclestone zapečatio je sud na zahtjev izvođača radova. Tvrde da Slavica nije podmirila dug za dosad napravljene radove.

Podsjetimo, Eccelstone je kuću u Zatonu kupila prije tri godine za 19 milijuna kuna. No pomoćni objekt koji je dio zemljišta nije bio legaliziran, a za legalizaciju, što je bio uvjet za kupnju kuće, trebalo je napraviti nogostup i zelenu površinu. Međutim, to je blokirao prvi susjed, akademski slikar Slobodan Braco Dimitrijević.

Kada su građevinski radovi na vili konačno krenuli, došlo je do novih problema. Građevinska tvrtka Dom izgradnja tužila je Slavicu Eccelstone sudu zbog navodnog duga, odnosno neisplate radova i dala zapečatiti gradilište, saznaje Jutarnji.

Slavica Eccelstone nije odgovarala na pozive, no malo više detalja o slučaju ispričao je glasnogovornik Općinskog suda u Dubrovniku Vlaho Bošković.

“Pred Općinskim sudom u Dubrovniku vodi se izvanparnični postupak osiguranja dokaza predlagatelja Dom izgradnja d.o.o. spram predloženika Slavice Ecclestone, a radi utvrđivanja količine i kvalitete izvršenih građevinskih radova na nekretnini u k.o. Zaton”, izjavio je Bošković, a prenosi 24Sata.

Izvor :

dnevno

Komentari

Komentiraj

Vidi i ovo  Uhvatila muža golog u krevetu s ujnom, samo nekoliko tjedana nakon vjenčanja