OVO JE DJEVOJKA KOJA JE BACILA ŽIRI SUPERTALENTA NA KOLJENA: Poslušajte kako ‘skida’ Whitney Houston i Ninu Simone

Adna je oduševila žiri Supertalenta svojom izvedbom pjesme Josipe Lisac, a na YouTubeu se vidi da odlično ‘skida’ i druge slavne pjevačke dive

“Osjećam se super! Nisam očekivala ovako emotivnu reakciju. Pretpostavljala sam da će povratne reakcije biti dobre, ali ovo… Čovjek je plakao! Nisam mislila da je to tako genijalno”, rekla je Adna Šestić, natjecateljica Supertalenta, koju je jučer pritiskom na zlatni gumb Janko Popović Volarić poslao u polufinale.

Adna, devetnaestogodišnjakinja iz Zenice, pjevanjem se bavi od osnovne škole. Najdraži žanrovi su joj soul i jazz, a pjevala je i u bendu.”Školski jazz bend u kojem sam bila vokal se izdvaja kao naročito vrijedno iskustvo. Kao djevojčica jako sam se trudila zvučati kao Beyonce ili Alicia Keys”, rekla je Adna, piše Showbuzz.

Adna je pjevala pjesmu O jednoj mladosti Josipe Lisac, a osim nje, velika je obožavateljica Nine Simone te Whitney Houston.Izvor :

net

Komentari

Komentiraj

Vidi i ovo  TRBUŠNA PLESAČICA UDARILA PO MARTINI TOMČIĆ: ‘Vrijeđanje mene da sam bik je sramotno i ne priliči jednom članu žirija’