(FOTO/VIDEO) Maja Šuput izazvala pravu euforiju! Oduševit će vas ova modna kombinacija

Upravo njena zarazna energija, njen zabavan i veseo karakter osigurao joj je ulogu MOSCHINO [tv] H&M djevojke. Pjevačica Maja Šuput oduvijek je slovila za djevojku koja „fura svoj đir“ i koja se nikada nije uklapala u kalupe, pogotovo kad je moda u pitanju. Uvijek svoja, uvijek zabavna i neopterećena Maja je pravi izbor za ovu kolekciju jer šarene boje, izraženi printevi i energija njen su zaštitni znak.

“Ne sjećam se kad sam zadnji put vidjela neku kolekciju čiji je svaki komad nosio moje ime. MOSCHINO [tv] H&M doslovno me opisuje, moje stanje duha, moj modni izričaj i sve ono kako ja sebe doživljavam i kako me drugi doživljavaju, šareno. Pitali su me imam li omiljeni komad u kolekciji, rekla sam imam – SVAKI!”, izjavila je Maja.

U utorak će se prva pojaviti noseći najtraženiju kolekciju godine, MOSCHINO [tv] H&M, a što je Maja odabrala i kako se provela na najzabavnijem događaju godine pratite na njenom Instagram profilu.MOSCHINO [tv] H&M je kolekcija koja spaja energiju ulice s pop kulturom, glamurom, razigranošću i humorom. Kreativni direktor modne marke MOSCHINO, Jeremy Scott, osmislio je kolekciju za žene i muškarce, kao i modne dodatke i nekoliko posebnih artikala za pse. MOSCHINO [tv] H&M kolekcija biti će lansirana u odabranim H&M trgovinama širom svijeta, kao i online, 8. studenog ove godine, a u Hrvatskoj u Zagrebu u H&M Cantar Cvjetni.

Izvor :

dnevno

Komentari

Komentiraj

Vidi i ovo  MAJA ŠUPUT SE UDAJE? Pjevačica uskočila u bijelu haljinu i napravila pomutnju