ADNA OPET OČARALA ŽIRI, S NJOM U FINALE IDE HARMONIKAŠICA VANESSA: ‘Ja ne znam što ti meni svaki put napraviš, ali naježim se’

I u drugoj polufinalnoj emisiji gledali smo deset kandidata koji su pokušali izboriti finale Supertalenta. Publika i žiri tako su odlučili da u završnicu showa idu Vanessa Jakac i Adna Šestić.

U drugoj polufinalnoj emisiji Supertalenta mogli smo vidjeti fantastične nastupe, od kojih su neki i doveli do žustre rasprave među članovima žirija, ali među top tri najbolja večeras su svoje mjesto našli Vanessa JakacNiko Žiher i Adna Šestić. Glasovima gledatelja odlučeno je da direktno u finale showa ide Adna, a između preostala dva kandidata odlučivao je žiri, pa ćemo tako u finalu gledati i harmonikašicu Vanessu.

Prvi je nastupio plesač Niko Žiher (8). Niko se na Supertalent predstavio s talentom mažoret plesa, a u njega se zaljubio vidjevši sestru kako pleše. Niko je počeo plesati prije dvije godine, a član je udruge Garešničkih mažoretkinja.

“Znaš li ti da sam ja tvoja obožavateljica Niko?”, upitala ga je Martina nakon nastupa. Dodala je i da mu je današnji nastup puno bolji nego prije. “Ja sam se zaljubila u tebe. Ti si siguran i jako jako uživaš u tome što radiš. Svidjela mi se priča, kostim i bilo bi mi drago da prođeš u finale”, zaključila je Tomčić.

Sjajna glazbenica i harmonikašica Vanessa Jakac iz Buzeta žiri je već ranije osvojila svojom simpatičnošću i talentom, a i ovoga joj je puta bila želja razveseliti sve koji će gledati njezin nastup.

”Moji osjećaji su podijeljeni između jako dobrih i između oduševljenja. Zaista si pozitivno luda, to moram reći tako jer ne mogu drugačije” započeo je s komentarima Davor Bilman.

Maji se jako svidio scenski nastup.

”Ti si i dalje strahovito vesela, širiš pozitivnu vibru. Prava si dušica koja treba biti na Supertalentu”, Majino je mišljenje, dok je Martina zaključila da je njoj harmonika samo jedan kanal za prezentaciju njezinog stvarnog talenta.

Vidi i ovo  DRUŠTVENE MREŽE SU SKORO ZAMRLE! Ovakvu Severinu NIKADA NISTE VIDJELI!

”Tvoj supertalent je radost življenja i postojanja”, zaključila je ova članica žirija.

Slaviša PajkićBiba Struja, treći je kandidat koji je već u audicijskoj emisiji šokirao javnost. Biba Struja, čovjek čija je koža specifičan izolator struje, u polufinalnoj emisiji palio je svijeće, puštao gromove te još jedanput ostavio žiri bez teksta.

”Ja uopće ne znam da li je itko od nas kompetentan komentirati nešto što nadilazi ovozemaljsku vrstu talenta. Ovo je nešto nesvakidašnje. Sretna sam da ste na ovoj pozornici!“, komentirala je Martina, Davor i Janko su se složiti da je ovo definitivno talent, a Maja mu je poručila:

”Mene ste svakako prepali ovaj put i podsjetili ste me na one trenutke kada doma probam upaliti svijeću pa spalim prste, vi bi meni bili idealni za doma paliti svijeće. Postoje talenti koji godinama uče svoj talent i bruse ga, a vi ste u onoj kategoriji čiji je talent bogomdan!“.

Poslije Biba Struje na pozornicu druge polufinalne emisije Supertalenta izašao je Šibenčanin Mario Guberina koji je na svom klaviru izveo kompilaciju pjesama Olivera Dragojevića.

”Što se tiče tvoje izvedbe, krenuo si strastveno. Stine su bile nešto što je moglo dobro završiti, u drugom broju te pojela tehnička ambicija, ali ponudio si nešto novo. Ostaje vidjeti što publika o tome misli”, Martina je prva komentirala njegov nastup.

”Mario, ti toliko dobro u faci izgledaš, potpuno si nova osoba. Meni je prošli put bilo malo zabavnije, ali ovaj put vizualno impresivnije. Napravio si vrlo dobar posao večeras”, smatra Maja.

Damir Mašić ovoga puta beatboxao je u ringu, a na pozornicu je doveo i MMA borce. Janko je priznao da je od njega puno očekivao nakon prošlog puta.

Vidi i ovo  OVO JE DJEVOJKA KOJA JE BACILA ŽIRI SUPERTALENTA NA KOLJENA: Poslušajte kako ‘skida’ Whitney Houston i Ninu Simone

”Dobio sam puno više, ovo još nikad nisam čuo. Ovo je neka druga kategorija”, Damir je Janka uspio oduševiti, a za Maju je on najbolji beatboxer kojeg su imali u ovom showu.

”Bio si fenomenalan. Sva je pozornost bila na tebi”, smatra ona, a pozitivnim komentarima priključio se i ostatak žirija.

Adnu Šestić na audiciji je žiri prozvao divom i obasuo komplimentima, a nakon izvedbeJosipe Lisac, ove nedjelje je nastupila s pjesmom ‘Da sam ja netko’ grupe Indexi.

”Jao, Adna šta si nam napravila. Bila si sigurna da zvučiš fantastično, sve skupa je izgledalo divno, a tvoj vokal, prelijepo”, Maja nije krila svoje oduševljenje njezinim nastupom.

”Ti svaku pjesmu pjevaš na svoj način. Imaš tu umiljatost u glasu, a kad drekneš, onda utjeraš strah u kosti svojim načinom pjevanja”, slikovito je Bilman opisao njezin nastup.

Za Martinu je ona i ovaj put ostavila dojam dive.

”Gledam ju kao veliku divu, u velikoj pjesmi, sjajnoj produkciji. Dosta mi je bila potresna tvoja interpretacija, snažna si, vrlo vješto manipuliraš publikom”, rekla je.

”Ja ne znam što ti meni svaki put napraviš, izabrala si užasno tešku pjesmu i opet je bila tvoja. Naježim se kad netko divno pjeva, ali ja tebe drugačije čujem nego ostale. Smirena si na sceni, a imaš jako puno energije”, komplimenti na Adnin nastup stigli su i od Janka.

Ivor Dvoršćak je u Supertalent donio novi plesni stil – krump čiji je nastup, prema Janku, suludo izgledao.

”Ne znam koliko se na televiziji vide ti detalji koji su nevjerojatni, ali bio si odličan”, poručio mu je. Ovoga puta svi članovi žirija imali su pozitivne komentare.

Plesni, ali i ljubavni par Blanku i Emiliena bilo je divno za vidjeti na pozornici.

Vidi i ovo  BLAGDANSKA KRIZA ZAGREBAČKIH SPONZORUŠA Njima se od Adventa diže kosa na glavi: 'Obećavao mi je neko zimsko putovanje, prije ili poslije blagdana, na kraju vodi nju i djecu'

‘Ja mislim da je svima jasno koliko je truda i rada uloženo u ovaj nastup”, Martina je komentirala viđeno. Prema Janku njihov nastup je puno bolji nego što je bio na audiciji, Maju su oduševili, kao i Davora.

Natjecatelj Marin Prpić osigurao je dozu adrenalina, a njegov nastup osim vrhunskog žongliranja sa shakerima uključivao je i riganje vatre. Izvedba je to koja je podijelila mišljenje žirija, a sve to zbog atraktivne plesačice koja se pojavila tijekom njegove izvedbe.

”Poslije tvog nastupa pljeska gotovo da i nije bilo, ti si svoj put izabrao i evo, neka ti je sa srećom”, komentirala je Martina njegov vatreni nastup koji je popratila twerkerica Sarah, gledateljima poznata jer se prošle godine natjecala u showu Supertalent i svojim plesom podigla puno prašine.

Njezino sudjelovanje u ovom nastupu nije se svidjelo čak ni Maji Šuput.

”Ne možeš mi twerkati na ”Od Požege do Županje”, poručila je Marinu i dodala da ne vidi smisao koji je Sarah trebala dati njegovom nastupu.

No Davor se nije složio s njima.

”Ne razumijem ova neka konzervativna razmišljanja, za mene je tvoj nastup bio ‘vau’. Oni koji su gledali tvoj nastup doma ili su se smijali ili su se ljutili”, zaključio je Davor Bilman.

3198ADNA OPET OČARALA ŽIRI, S NJOM U FINALE IDE HARMONIKAŠICA VANESSA: ‘Ja ne znam što ti meni svaki put napraviš, ali naježim se’
error
Izvor :

net.hr

Komentari

Komentiraj